Karavar'dan Eğitime Destek

05.02.2020 - 10:03, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Karavar'dan Eğitime Destek

Siverek Belediye Başkan yardımcısı, hukukçu Cumali Karavar, ilçede okullara ve eğitime yaptığı desteklerle ilçede taktir topluyor.
Siverek Belediye Başkan yardımcısı, hukukçu Cumali Karavar, ilçede okullara ve eğitime yaptığı desteklerle ilçede taktir topluyor. Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde özelikle kırsal mahallelerde bir çok imkanlardan uzak olan, yardım ve yatırımların yapılmadığı okul ve öğrencilere katkı sunan Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar, Sarıkaya ilk ve ortaokulun kütüphanesine kitap desteğinde bulunarak, İngilizce sınıfın da dizayn'ında katkı sağladı. Eğitime ve okumaya çok önem verdiğini belirten Karavar,'En büyük zenginliğin okumak olduğunu, güzel yarınlar ancak okuyup vizyonunu genişleten çocuklarımızla mümkün olacağını,' belirterek," Bugün hep istediğimiz ve zaman-zaman çeşitli topluluklarda dile getirdiğimiz hayırlı ve bizce çok anlamlı olan bir projeyi gerçekleştirmenin ve daha güzel projeler üretme potansiyelimizi fark etmenin mutluluğunu yaşıyoruz." dedi Bu projeyle okuma alışkanlığını geliştirmeyi amçladıklarını belirten Karavar," Bu projeyle hem çevremize hem de çocuklarımıza okuma sevgisini naçizane aşılamaya çalıştık ve inşallah bu alanda daha güzel projelere adım atmak hususunda kararlılığımızı perçinledik. Sarıkaya ilk-ortaokulumuzda onarımını yaptığımız ve kitap desteği sağladığımız kütüphanemiz ve yeniden dizayn ettiğimiz İngilizce sınıfımız öğrencilerimize hayırlı olsun." diye konuştu Karavar ünümüzde ki  günlerde de eğitimle ilgili çok önemli ve güzel projelerinin olduğunu belirtti.
Siverek Belediye Başkan yardımcısı, hukukçu Cumali Karavar, ilçede okullara ve eğitime yaptığı desteklerle ilçede taktir topluyor.

Siverek Belediye Başkan yardımcısı, hukukçu Cumali Karavar, ilçede okullara ve eğitime yaptığı desteklerle ilçede taktir topluyor.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde özelikle kırsal mahallelerde bir çok imkanlardan uzak olan, yardım ve yatırımların yapılmadığı okul ve öğrencilere katkı sunan Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar, Sarıkaya ilk ve ortaokulun kütüphanesine kitap desteğinde bulunarak, İngilizce sınıfın da dizayn'ında katkı sağladı.

Eğitime ve okumaya çok önem verdiğini belirten Karavar,'En büyük zenginliğin okumak olduğunu, güzel yarınlar ancak okuyup vizyonunu genişleten çocuklarımızla mümkün olacağını,' belirterek," Bugün hep istediğimiz ve zaman-zaman çeşitli topluluklarda dile getirdiğimiz hayırlı ve bizce çok anlamlı olan bir projeyi gerçekleştirmenin ve daha güzel projeler üretme potansiyelimizi fark etmenin mutluluğunu yaşıyoruz." dedi

Bu projeyle okuma alışkanlığını geliştirmeyi amçladıklarını belirten Karavar," Bu projeyle hem çevremize hem de çocuklarımıza okuma sevgisini naçizane aşılamaya çalıştık ve inşallah bu alanda daha güzel projelere adım atmak hususunda kararlılığımızı perçinledik.

Sarıkaya ilk-ortaokulumuzda onarımını yaptığımız ve kitap desteği sağladığımız kütüphanemiz ve yeniden dizayn ettiğimiz İngilizce sınıfımız öğrencilerimize hayırlı olsun." diye konuştu

Karavar ünümüzde ki  günlerde de eğitimle ilgili çok önemli ve güzel projelerinin olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.