Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Karavar'ın Girişimleriyle İlçede Çalışmalara Başlandı

SİVEREK 20.12.2019 - 12:31, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Karavar'ın Girişimleriyle İlçede Çalışmalara Başlandı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yapılan kazı çalışmalarında dolayı bozulan sokak ve kaldırımlar, Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar'ın girişimleri sonucu onarılmaya başlandı.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yapılan kazı çalışmalarından dolayı bozulan sokak ve kaldırımlar, Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar'ın girişimleri sonucu onarılmaya başlandı.   İlçe genelinde TEDAŞ, Doğalgaz, Türk Telekom ve SUSKİ'nin kazı çalışmaları sonucu bozulan cadde ve kaldırımlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) tarafından yapılmaya başlandı. Sabah saatlerinde ilçeye gelen ekipler, Başkan yardımcısı Karavar ile birlikte mahalle ve güzergahları gezerek, çalışma programı oluşturdu. İlk etapta Ofis ve Ayvanat Mahallelerinde çalışmalar başlanacak. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar," Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığıyla yaptığımız görüşmeler neticesinde, ilçemizde kazı çalışmaları yapan TEDAŞ, SUSKİ, Doğalgaz ve Türk Telekom'un yaptığı kazılarda deforme olan cadde,sokak ve kaldırımlarda, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) tarafından yapılmak üzere çalışmalara başlandı. İlçemizde yaptığı ve yapacağı çalışmalar için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz" Gösterdikleri Sabırdan Dolayı Herkese Teşekkür Ediyoruz Karavar," Bugüne kadar yapılan kazı çalışmalarında bir takım sıkıntılar yaşayan ve sabır eden vatandaşlara teşekkür' ederek," Halkımız bu çalışmalar kapsamında hem sağduyulu ve hem de sabırlı olmuştur. Neticede ileriye dönük yaşanılır bir şehir oluşturmak için bu alt yapı kazı çalışmaları mecburiydi. Tüm bu sıkıntılara rağmen bizlere ve ekiplere gösterdikleri sabırdan dolayı tüm hemşehrilerime tekrar teşekkür ediyorum" diye konuştu
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yapılan kazı çalışmalarında dolayı bozulan sokak ve kaldırımlar, Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar'ın girişimleri sonucu onarılmaya başlandı.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yapılan kazı çalışmalarından dolayı bozulan sokak ve kaldırımlar, Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar'ın girişimleri sonucu onarılmaya başlandı.

 

İlçe genelinde TEDAŞ, Doğalgaz, Türk Telekom ve SUSKİ'nin kazı çalışmaları sonucu bozulan cadde ve kaldırımlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) tarafından yapılmaya başlandı. Sabah saatlerinde ilçeye gelen ekipler, Başkan yardımcısı Karavar ile birlikte mahalle ve güzergahları gezerek, çalışma programı oluşturdu. İlk etapta Ofis ve Ayvanat Mahallelerinde çalışmalar başlanacak.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar," Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığıyla yaptığımız görüşmeler neticesinde, ilçemizde kazı çalışmaları yapan TEDAŞ, SUSKİ, Doğalgaz ve Türk Telekom'un yaptığı kazılarda deforme olan cadde,sokak ve kaldırımlarda, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) tarafından yapılmak üzere çalışmalara başlandı. İlçemizde yaptığı ve yapacağı çalışmalar için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz"

Gösterdikleri Sabırdan Dolayı Herkese Teşekkür Ediyoruz

Karavar," Bugüne kadar yapılan kazı çalışmalarında bir takım sıkıntılar yaşayan ve sabır eden vatandaşlara teşekkür' ederek," Halkımız bu çalışmalar kapsamında hem sağduyulu ve hem de sabırlı olmuştur. Neticede ileriye dönük yaşanılır bir şehir oluşturmak için bu alt yapı kazı çalışmaları mecburiydi. Tüm bu sıkıntılara rağmen bizlere ve ekiplere gösterdikleri sabırdan dolayı tüm hemşehrilerime tekrar teşekkür ediyorum" diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.