Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te silahlı çatışma: 1ölü 2 yaralı (2)

08.06.2018 - 23:01, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te silahlı çatışma: 1ölü 2 yaralı (2)

Kavgada yaralanan 3 kişiden biri hayatını kaybetti
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde iki akraba aile arasında kız kaçırma davasından dolayı akşam saatlerinde başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi ve kavgada silahların kullanılması sonucu 3 kişi yaralanmıştı. Ağır yaralı olarak Siverek Devlet Hastanesine kaldırılan Şaban L’nin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ve hayatını kaybettiği bildirildi. Güvenlik güçleri herhangi bir taşkınlığın olmaması için hastane çevresinde ve kavgalı ailelerin bulunduğu köyde geniş güvenlik önlemi almış durumda.
Kavgada yaralanan 3 kişiden biri hayatını kaybetti

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde iki akraba aile arasında kız kaçırma davasından dolayı akşam saatlerinde başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi ve kavgada silahların kullanılması sonucu 3 kişi yaralanmıştı. Ağır yaralı olarak Siverek Devlet Hastanesine kaldırılan Şaban L’nin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ve hayatını kaybettiği bildirildi.

Güvenlik güçleri herhangi bir taşkınlığın olmaması için hastane çevresinde ve kavgalı ailelerin bulunduğu köyde geniş güvenlik önlemi almış durumda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.