23 Nisan Çocuk Bayramı Siverek’te kutlandı

21.04.2018 - 10:33, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

23 Nisan Çocuk Bayramı Siverek’te kutlandı

Siverek İlçesi Gazipaşa İlköğretim Okulu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Mardin’den gelen misafir öğrencilerin katılımıyla, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutlandı.
Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi Gazipaşa İlköğretim Okulu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Mardin’den gelen misafir öğrencilerin katılımıyla, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutlandı. Sabah saat 10.00’da saygı duruşu ve istiklal marşı okunmasıyla başlanan etkinlik, ilkokul öğrencilerin hazırladıkları birbirinden eğlenceli program ve oyunlar sergilendi. Mardin ve Kıbrıstan’tan gelen misafir öğrencilerde kendi yörelerine ait halk oyunları sergiledi. Etkinlik sonrasında misafir öğrencilere Takoran vadisin de tekne gezisi düzenlenerek, İlçenin turistik ve tarihi yerleri gezdirildi. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Siverek Milli Eğitim Şube Müdürü Ferit Karaoğlu, “ Bu sen farklı olarak 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramını farklı bir şekilde kutladık. Farkı şuydu; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Mardin’den öğrenci misafirlerimiz vardı. Onların katılımıyla daha güzel ve daha eğlenceli ve kutlanması gereken şekilde bir 23 Nisan’ı kutladık. Birliğimizin ve beraberliğimizin bu vesileyle devam ettiğini birebir gösterdik ve buda bizi çok mutlu etti” diye konuştu.
Siverek İlçesi Gazipaşa İlköğretim Okulu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Mardin’den gelen misafir öğrencilerin katılımıyla, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutlandı.

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi Gazipaşa İlköğretim Okulu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Mardin’den gelen misafir öğrencilerin katılımıyla, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutlandı.

Sabah saat 10.00’da saygı duruşu ve istiklal marşı okunmasıyla başlanan etkinlik, ilkokul öğrencilerin hazırladıkları birbirinden eğlenceli program ve oyunlar sergilendi. Mardin ve Kıbrıstan’tan gelen misafir öğrencilerde kendi yörelerine ait halk oyunları sergiledi.

Etkinlik sonrasında misafir öğrencilere Takoran vadisin de tekne gezisi düzenlenerek, İlçenin turistik ve tarihi yerleri gezdirildi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Siverek Milli Eğitim Şube Müdürü Ferit Karaoğlu, “ Bu sen farklı olarak 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramını farklı bir şekilde kutladık. Farkı şuydu; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Mardin’den öğrenci misafirlerimiz vardı. Onların katılımıyla daha güzel ve daha eğlenceli ve kutlanması gereken şekilde bir 23 Nisan’ı kutladık. Birliğimizin ve beraberliğimizin bu vesileyle devam ettiğini birebir gösterdik ve buda bizi çok mutlu etti” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.