Başkan Çelik’ten Sivereklilere Müjdeli Haberler

23.03.2018 - 18:33, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Başkan Çelik’ten Sivereklilere Müjdeli Haberler

Siverek AK Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik'ten müjdeli haberler
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde başarılı çalışmalarıyla halk arasında tanınan ve bu sayede Siverek AK Parti İlçe Başkanlığına üçüncü defa getirilen İlhan Çelik,  halktan gelen talepleri yetkili mercilere ulaştırarak, ilçede bulunan birçok soruna çözüm bulmaya devam ediyor. Yeni oluşturulan İlçe Teşkilatıyla gece gündüz demeden çalışan, ziyaretlerde bulunan, her mahalle ve köyü gezen Çelik, halkın teveccühünü kazanmaya devam ediyor. İlçenin en büyük sorunlarından biri olan Devlet Hastanesi ve doktor sıkıntısına el atan çelik, ilçe teşkilat üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanlarıyla beraber Şanlıurfa Kamu Hastaneler Başkanıyla görüşerek hastanenin sorunları ve eksiklikleri konuşuldu. Görüşmede uzun aylardır tek bir doktorla hizmet vermeye çalışan Kadın doğum polikliniği,  gelecek hafta itibaren iki uzman daha eklenerek, doktor sayısı 3’e yükselecek. Görüşme ile ilgili sitemize açıklamalarda bulunan AK Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik; “ AK Parti İlçe Başkanlığı koltuğu oturulup, sorunlara duyarsız kalmak, halkın haklı taleplerini duymazlıktan gelmek değildir. Bu koltuğa halkımız için oturduk ve halkımızın sorunlarını çözmek için getirildik, bizde bu makama layık olabilmek, vatandaşlarımızın haklı taleplerini yerine getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda İlçe yönetiminde bulunan arkadaşlarımız, Kadın ve Gençlik kolları başkanlarımızla birlikte Şanlıurfa sağlık müdürlüğü ile Kamu Hastaneler birliği Başkanıyla görüşmelerde bulunarak ilçemiz hastanesinde bulunan sorun ve eksiklikleri dile getirdik. Sağ olsun başkanımız dile getirdiğimiz sorunları hemen yetkili mercilere bildirerek en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulunacak. Bilindiği gibi hastanemizde vatandaşlarımızın en fazla dile getirdiği sorunlardan biri Kadın doğum uzmanının eksikliğiydi, bugüne kadar tek hekimle hizmet vermeye çalışan polikliniğimize, bir hafta içeririnde 2 hekim daha eklenecek ve 3’e çıkacak. Bunun yanında Efor cihazımız bozulmuştu, bunun tamir edilmesi ve yeni birinin daha getirilmesi talimatını verildi, Kulak, burun ve boğaz bölümü için sesiz kabin ünitesi ve Yoğun Bakım Ünitesi içinde vantilatör sözü aldık ve planlanmaya alındı. Hasta yatakları içinde taleplerimizi dile getirdik ve sağ olsunlar 27 yetişkin hasta yatağı tahsis edilecek. İlçemiz nüfus bakımından yoğun bir ilçemizdir ve mevcut 112 Acil istasyonları yetersiz kalıyor, ilçe Merkezimize 2 istasyon için daha söz aldık ve ayrıca hastanemizde Anjiyo bölümünün açılması talebinde bulunduk. Tabi bunlar yetiyor mu dendiğinde, tabi ki yetmez ama çalışmaya ve vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz, halkımızın haklı talep ve sorunlarını yerine getireceğiz. Vatandaşlarımız bize inansın ve güvensin” diye belirtti
Siverek AK Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik'ten müjdeli haberler

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde başarılı çalışmalarıyla halk arasında tanınan ve bu sayede Siverek AK Parti İlçe Başkanlığına üçüncü defa getirilen İlhan Çelik,  halktan gelen talepleri yetkili mercilere ulaştırarak, ilçede bulunan birçok soruna çözüm bulmaya devam ediyor.

Yeni oluşturulan İlçe Teşkilatıyla gece gündüz demeden çalışan, ziyaretlerde bulunan, her mahalle ve köyü gezen Çelik, halkın teveccühünü kazanmaya devam ediyor.

İlçenin en büyük sorunlarından biri olan Devlet Hastanesi ve doktor sıkıntısına el atan çelik, ilçe teşkilat üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanlarıyla beraber Şanlıurfa Kamu Hastaneler Başkanıyla görüşerek hastanenin sorunları ve eksiklikleri konuşuldu.

Görüşmede uzun aylardır tek bir doktorla hizmet vermeye çalışan Kadın doğum polikliniği,  gelecek hafta itibaren iki uzman daha eklenerek, doktor sayısı 3’e yükselecek.

Görüşme ile ilgili sitemize açıklamalarda bulunan AK Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik; “ AK Parti İlçe Başkanlığı koltuğu oturulup, sorunlara duyarsız kalmak, halkın haklı taleplerini duymazlıktan gelmek değildir. Bu koltuğa halkımız için oturduk ve halkımızın sorunlarını çözmek için getirildik, bizde bu makama layık olabilmek, vatandaşlarımızın haklı taleplerini yerine getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda İlçe yönetiminde bulunan arkadaşlarımız, Kadın ve Gençlik kolları başkanlarımızla birlikte Şanlıurfa sağlık müdürlüğü ile Kamu Hastaneler birliği Başkanıyla görüşmelerde bulunarak ilçemiz hastanesinde bulunan sorun ve eksiklikleri dile getirdik. Sağ olsun başkanımız dile getirdiğimiz sorunları hemen yetkili mercilere bildirerek en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulunacak. Bilindiği gibi hastanemizde vatandaşlarımızın en fazla dile getirdiği sorunlardan biri Kadın doğum uzmanının eksikliğiydi, bugüne kadar tek hekimle hizmet vermeye çalışan polikliniğimize, bir hafta içeririnde 2 hekim daha eklenecek ve 3’e çıkacak. Bunun yanında Efor cihazımız bozulmuştu, bunun tamir edilmesi ve yeni birinin daha getirilmesi talimatını verildi, Kulak, burun ve boğaz bölümü için sesiz kabin ünitesi ve Yoğun Bakım Ünitesi içinde vantilatör sözü aldık ve planlanmaya alındı. Hasta yatakları içinde taleplerimizi dile getirdik ve sağ olsunlar 27 yetişkin hasta yatağı tahsis edilecek. İlçemiz nüfus bakımından yoğun bir ilçemizdir ve mevcut 112 Acil istasyonları yetersiz kalıyor, ilçe Merkezimize 2 istasyon için daha söz aldık ve ayrıca hastanemizde Anjiyo bölümünün açılması talebinde bulunduk. Tabi bunlar yetiyor mu dendiğinde, tabi ki yetmez ama çalışmaya ve vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz, halkımızın haklı talep ve sorunlarını yerine getireceğiz. Vatandaşlarımız bize inansın ve güvensin” diye belirtti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.