ŞUSKİ SİVEREK'İN SU PROBLEMİNİ BİTİRİYOR

SİVEREK 08.12.2017 - 21:20, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

ŞUSKİ SİVEREK'İN SU PROBLEMİNİ BİTİRİYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Siverek ilçesinde yapılan alt yapı çalışmaları devam ediyor.
ŞUSKİ Genel Müdürümüz M.Hamdi Us, Siverek İlçe Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve ŞUSKİ teknik personelleri Siverek ilçesinde sürdürülen alt yapı çalışmalarını yerinde incelediler. Genel Müdür Us öncelikle Siverek ŞUSKİ ilçe hizmet binasını ziyaret ederek personellerle 2017 yılı değerlendirmesi yaparak önümüzdeki yıl için planlama ve istişare gerçekleştirdi.   SİVEREK İLÇESİİÇME SUYU ŞEBEKE HATTI DEĞİŞİMİNE BAŞLANDI Siverek ilçesinde hem kalite anlamında hem de suyun halka ulaşması anlamında büyük çaba sarf eden ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ilçe merkezinin tümünü kapsayacak ve birçok kırsal mahalleyi de içine alacak olan içme suyu şebeke hattı revizyonu ile geleceğe yönelik ciddi adımlar atılıyor. Yaklaşık 73 Milyon TL’ye mal olan 390 bin metrelik (390 kilometre) şebeke hattı döşenecek ilçede yapımı devam eden projeyi yerinde inceleyen ŞUSKİ Genel Müdürümüz M.Hamdi Us ve Siverek İlçe Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile teknik personellerden bilgi alarak hat döşeme çalışmasını yakından takip ettiler.   İSALE HATTI PROJESİDEVAM EDİYOR DSİ Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilerek yapımı devam eden93 Milyon TL’lik isale hattı ve içme suyu arıtma tesisi inşaatı yapımını üstlenen yetkililer ile durum analizi ve ilerleme toplantısı yapan ŞUSKİ Genel Müdürümüz M.Hamdi Us, Siverek İlçe Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve beraberindekiler bilgiler aldılar.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Siverek ilçesinde yapılan alt yapı çalışmaları devam ediyor.

ŞUSKİ Genel Müdürümüz M.Hamdi Us, Siverek İlçe Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve ŞUSKİ teknik personelleri Siverek ilçesinde sürdürülen alt yapı çalışmalarını yerinde incelediler. Genel Müdür Us öncelikle Siverek ŞUSKİ ilçe hizmet binasını ziyaret ederek personellerle 2017 yılı değerlendirmesi yaparak önümüzdeki yıl için planlama ve istişare gerçekleştirdi.

 

SİVEREK İLÇESİİÇME SUYU ŞEBEKE HATTI DEĞİŞİMİNE BAŞLANDI

Siverek ilçesinde hem kalite anlamında hem de suyun halka ulaşması anlamında büyük çaba sarf eden ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ilçe merkezinin tümünü kapsayacak ve birçok kırsal mahalleyi de içine alacak olan içme suyu şebeke hattı revizyonu ile geleceğe yönelik ciddi adımlar atılıyor. Yaklaşık 73 Milyon TL’ye mal olan 390 bin metrelik (390 kilometre) şebeke hattı döşenecek ilçede yapımı devam eden projeyi yerinde inceleyen ŞUSKİ Genel Müdürümüz M.Hamdi Us ve Siverek İlçe Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile teknik personellerden bilgi alarak hat döşeme çalışmasını yakından takip ettiler.

 

İSALE HATTI PROJESİDEVAM EDİYOR

DSİ Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilerek yapımı devam eden93 Milyon TL’lik isale hattı ve içme suyu arıtma tesisi inşaatı yapımını üstlenen yetkililer ile durum analizi ve ilerleme toplantısı yapan ŞUSKİ Genel Müdürümüz M.Hamdi Us, Siverek İlçe Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve beraberindekiler bilgiler aldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.