Hüseyin Kıran Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurusunu yaptı

SİVEREK 30.01.2024 - 15:43, Güncelleme: 30.01.2024 - 15:43
 

Hüseyin Kıran Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurusunu yaptı

31 Mart yerel seçimleri için meclis üyeliği aday adaylığı başvuruları devam ediyor.
Kejan aşireti kanat önderi Hüseyin Kıran, belediye meclis üyeliği için Yeniden Refah Partisi’ne başvurusunu yaptı.   2019 yılından beri Yeniden Refah Partisine üye olan Siverek esnaflarından Hüseyin Kıran, Siverek Belediyesi meclis üyeliği için başvuru evraklarını ilçe başkanı Mehmet Ali Çulcu’ya teslim etti. Hüseyin Kıran, sitemize yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Ülkemizin ve milletimizin selameti ve menfaati için Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan’ın her zaman destekçisi olduk ve olmaya devam edeceğiz. Yıllarca ülkesine ve milletine hizmet etmiş çok değerli adayımız Mehmet Kasım Gülpınar için de canla başla çalışacağız. Bizim amacımız, halkımızın ve milletimizin takdiri.” Öte yandan, Hüseyin Kıran’ın 20 yılı aşkın süredir Şanlıurfa ve ilçelerinde tarım ile uğraşıyor ve ülkenin ekonomisine kazandırdığı ürünler ile Siverek ve çevre ilçelerinde takdirini kazanmış bir esnaftır.  
31 Mart yerel seçimleri için meclis üyeliği aday adaylığı başvuruları devam ediyor.

Kejan aşireti kanat önderi Hüseyin Kıran, belediye meclis üyeliği için Yeniden Refah Partisi’ne başvurusunu yaptı.
 

2019 yılından beri Yeniden Refah Partisine üye olan Siverek esnaflarından Hüseyin Kıran, Siverek Belediyesi meclis üyeliği için başvuru evraklarını ilçe başkanı Mehmet Ali Çulcu’ya teslim etti.

Hüseyin Kıran, sitemize yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Ülkemizin ve milletimizin selameti ve menfaati için Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan’ın her zaman destekçisi olduk ve olmaya devam edeceğiz. Yıllarca ülkesine ve milletine hizmet etmiş çok değerli adayımız Mehmet Kasım Gülpınar için de canla başla çalışacağız. Bizim amacımız, halkımızın ve milletimizin takdiri.”
Öte yandan, Hüseyin Kıran’ın 20 yılı aşkın süredir Şanlıurfa ve ilçelerinde tarım ile uğraşıyor ve ülkenin ekonomisine kazandırdığı ürünler ile Siverek ve çevre ilçelerinde takdirini kazanmış bir esnaftır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.