Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kadınlara Ağız ve Diş sağlığı semineri

SİVEREK 04.02.2020 - 12:06, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Kadınlara Ağız ve Diş sağlığı semineri

Haber Merkezi-Siverek Belediyesi Dicle – Bağlar Kadın ve Aile hizmetlerinde eğitim gören kursiyerlere yönelik Ağız ve Diş Sağlığı semineri verildi.
Siverek Belediyesi Dicle – Bağlar Kadın ve Aile hizmetlerinde eğitim gören kursiyerlere yönelik Ağız ve Diş Sağlığı semineri verildi. Ağız ve Diş Sağlığı merkezinde görevli Diş Hekimi Mustafa Baran Kızıldamar tarafından kadınlara Ağız ve Diş Sağlığı hakkında bilgiler verildi. Diş Hekimi Kızıldamar, seminerde ailelere çocukların dış bakımı, dış ağrılarında yapılması gerekenler ve diş temizliğinin önemini anlatarak şunları kaydetti.’’Ağız ve Diş Sağlığı merkezi müdürlüğümüz her anlamda gelen talepler doğrultusunda eğitimlerini sürdürüyor. Bugünde kadınlarımıza Ağız ve Diş sağlığı hakkında ve çocuklarıyla ilgili diş bakımı ve yapılması gerekenler konusunda çeşitli bilgiler aktardık. Eğitimlerimizi çeşitli sağlık konularında sürdüreceğiz’’dedi.
Haber Merkezi-Siverek Belediyesi Dicle – Bağlar Kadın ve Aile hizmetlerinde eğitim gören kursiyerlere yönelik Ağız ve Diş Sağlığı semineri verildi.

Siverek Belediyesi Dicle – Bağlar Kadın ve Aile hizmetlerinde eğitim gören kursiyerlere yönelik Ağız ve Diş Sağlığı semineri verildi.

Ağız ve Diş Sağlığı merkezinde görevli Diş Hekimi Mustafa Baran Kızıldamar tarafından kadınlara Ağız ve Diş Sağlığı hakkında bilgiler verildi.

Diş Hekimi Kızıldamar, seminerde ailelere çocukların dış bakımı, dış ağrılarında yapılması gerekenler ve diş temizliğinin önemini anlatarak şunları kaydetti.’’Ağız ve Diş Sağlığı merkezi müdürlüğümüz her anlamda gelen talepler doğrultusunda eğitimlerini sürdürüyor. Bugünde kadınlarımıza Ağız ve Diş sağlığı hakkında ve çocuklarıyla ilgili diş bakımı ve yapılması gerekenler konusunda çeşitli bilgiler aktardık. Eğitimlerimizi çeşitli sağlık konularında sürdüreceğiz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.