Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Dolar kurunda sakin seyir devam ediyor! İşte dolar fiyatı...

30.05.2018 - 09:45, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Dolar kurunda sakin seyir devam ediyor! İşte dolar fiyatı...

TCMB'nin artan kur fiyatlarına karşı attığı adımların ardından yönünü aşağı çeviren dolar kuru, Türk Lirası karşısında dün dalgalanmaya tekrar başlamıştı. Ancak akşam saatlerinde tekrar düşüşe geçen dolar/TL'de sakin seyir devam ediyor. Dolar bugün ne kadar? İşte güncel dolar fiyatı...
Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın artan döviz kurlarına karşı attığı adımların ardından yönünü aşağı çeviren dolar kuru, dün Türk Lirası karşısında yurt dışı piyasalardaki artan risk algısı, dolar endeksinin ve petrol fiyatlarının tekrar yükselişe geçmesinin ardından tekrar dalgalanmaya başladı. Dolar kuru dün güne 4,56 liradan başlarken, gün içerisinde 4,6350 lira seviyesine kadar yükseldi. Bu seviyede fazla kalıcı olmayan kur fiyatı, akşam saatlerinde tekrar düşüşe geçerek 4,54 liranın altına indi. Yeni güne ise dolar kuru, TL karşısında güne sakin bir başlangıç yaparak 4,53 lira seviyesinden işlem görmeye başladı. Aynı dakikalarda euro kuru ise TL karşısında 5,23 liradan el değiştiriyor. Türk Lirasının dün gelişmekte olan ülke para birimlerine kıyasla pozitif ayrıştığını belirten uzmanlar, bu pozitif hareketin Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile TCMB Başkanı Murat Çetinkaya'nın İngiltere'de Londra bankerleriyle yaptığı görüşmelerin yansımaları olabileceğini ifade ettiler. Uzmanlar, dolar kurunun bugün TL karşısında 4,50 lira seviyesinin psikolojik olarak öne çıktığını kaydettiler. Milligazete
TCMB'nin artan kur fiyatlarına karşı attığı adımların ardından yönünü aşağı çeviren dolar kuru, Türk Lirası karşısında dün dalgalanmaya tekrar başlamıştı. Ancak akşam saatlerinde tekrar düşüşe geçen dolar/TL'de sakin seyir devam ediyor. Dolar bugün ne kadar? İşte güncel dolar fiyatı...

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın artan döviz kurlarına karşı attığı adımların ardından yönünü aşağı çeviren dolar kuru, dün Türk Lirası karşısında yurt dışı piyasalardaki artan risk algısı, dolar endeksinin ve petrol fiyatlarının tekrar yükselişe geçmesinin ardından tekrar dalgalanmaya başladı.

Dolar kuru dün güne 4,56 liradan başlarken, gün içerisinde 4,6350 lira seviyesine kadar yükseldi. Bu seviyede fazla kalıcı olmayan kur fiyatı, akşam saatlerinde tekrar düşüşe geçerek 4,54 liranın altına indi.

Yeni güne ise dolar kuru, TL karşısında güne sakin bir başlangıç yaparak 4,53 lira seviyesinden işlem görmeye başladı. Aynı dakikalarda euro kuru ise TL karşısında 5,23 liradan el değiştiriyor.

Türk Lirasının dün gelişmekte olan ülke para birimlerine kıyasla pozitif ayrıştığını belirten uzmanlar, bu pozitif hareketin Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile TCMB Başkanı Murat Çetinkaya'nın İngiltere'de Londra bankerleriyle yaptığı görüşmelerin yansımaları olabileceğini ifade ettiler. Uzmanlar, dolar kurunun bugün TL karşısında 4,50 lira seviyesinin psikolojik olarak öne çıktığını kaydettiler.

Milligazete

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.