Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Yerli tohum ile buğday ekimi gerçekleştirdi

GÜNCEL 03.11.2023 - 09:45, Güncelleme: 03.11.2023 - 09:58
 

Yerli tohum ile buğday ekimi gerçekleştirdi

Nevşehir Belediyesi mülkiyeti kendisine ait yaklaşık 50 dönüm tarım arazisinde buğday ekimi gerçekleştirdi.
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Belediye’sinin mülkiyetinde bulunan tarım arazilerinin korunması, kullanılması ve değerlendirilmesi amacıyla yerli tohum buğday ekimi gerçekleştirdiklerini açıkladı. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi arkasında bulunan arazide gerçekleştirilen buğday ekimine ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Savran, Nevşehir Belediyesi tarihinde ilk kez gerçekleştirilen bu girişim ile hem milli tarımın destekleneceğini hem de belediyeye ait boş arazilerin değerlendirilerek gelir elde edileceğini kaydetti. Savran, ayrıca üretilen mahsulü tüm ihtiyaç sahibi aileler ile paylaşacaklarını duyurdu.  
Nevşehir Belediyesi mülkiyeti kendisine ait yaklaşık 50 dönüm tarım arazisinde buğday ekimi gerçekleştirdi.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Belediye’sinin mülkiyetinde bulunan tarım arazilerinin korunması, kullanılması ve değerlendirilmesi amacıyla yerli tohum buğday ekimi gerçekleştirdiklerini açıkladı. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi arkasında bulunan arazide gerçekleştirilen buğday ekimine ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Savran, Nevşehir Belediyesi tarihinde ilk kez gerçekleştirilen bu girişim ile hem milli tarımın destekleneceğini hem de belediyeye ait boş arazilerin değerlendirilerek gelir elde edileceğini kaydetti.

Savran, ayrıca üretilen mahsulü tüm ihtiyaç sahibi aileler ile paylaşacaklarını duyurdu.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.