Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Vali Erin Öğrencinin Tablet İsteğini Geri Çevirmedi

08.09.2020 - 13:52, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Vali Erin Öğrencinin Tablet İsteğini Geri Çevirmedi

Haber Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa’nın Siverek İlçesine bağlı Böğürtlen Kırsal Mahallesinde yaşayan Rabia Çengil’in tablet isteğini geri çevirmeyen Vali Erin, Rabia’ya tablet hediye etti.
Şanlıurfa’nın Siverek İlçesine bağlı Böğürtlen Kırsal Mahallesinde yaşayan Rabia Çengil’in tablet isteğini geri çevirmeyen Vali Erin, Rabia’ya tablet hediye etti. Siverek Böğürtlen ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Rabia Çengil geçtiğimiz günlerde, babasının domates tarlasında çalışırken, uzaktan eğitimden daha iyi yararlanmak için Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’den tablet isteğinde bulunmuştu. Rabia’nın tablet isteğini geri çevirmeyen Vali Erin öğrenciye tablet hediye etti. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hakan Çiftel ve Fahri Düşünekli, ilçeye 45 kilometre uzaklıkta ki Böğürtlen Kırsal Mahallesinde yaşayan Rabia Çengil’i evinde ziyaret ederek, Vali Erin’in göndermiş olduğu tableti teslim etti. Hediyesini alan küçük kızın heyecan ve mutluluğu yüzüne yansıdı. Vali amcama teşekkür ediyorum Yaptığı çağrıya kayıtsız kalmadığı için Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’e teşekkür eden Rabia,” Vali amcamdan tablet istemiştim, Vali amcamda tabletimi yolladı, çok mutlu oldum, Vali amcama teşekkür ediyorum” dedi Şanlıurfa Valimiz Sayın Abdullah  Erin’in talimatıyla Rabia’ya tableti teslim etmeye geldiklerini belirten Siverek İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hakan Çiftel,” Daha önce basına yansıyan bir haberde bir öğrencimiz Sayın Valimizden bir tablet talep etmişti, Valimizde bu isteğe duyarsız kalmadı. Bizde bugün merkezden 45 kilometre mesafede bulunan Böğürtlen Kırsal Mahallesinde yaşayan öğrencimizin evine geldik, Sayın Valimizin talimatları doğrultusunda öğrencimize tabletini teslim ettik. Bizde ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Rabia öğrencimiz gibi tableti, bilgisayarı, interneti olmayan öğrencilerimiz için Mobil EBA Destek Aracını oluşturduk, bu Mobil EBA Destek Aracımız bütün kırsaldaki Mahallelerimizi belli periyotlarla dolaşarak bu anlamda ihtiyacı olan öğrencilerimize katkı sunacaktır” diye konuştu.
Haber Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa’nın Siverek İlçesine bağlı Böğürtlen Kırsal Mahallesinde yaşayan Rabia Çengil’in tablet isteğini geri çevirmeyen Vali Erin, Rabia’ya tablet hediye etti.

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesine bağlı Böğürtlen Kırsal Mahallesinde yaşayan Rabia Çengil’in tablet isteğini geri çevirmeyen Vali Erin, Rabia’ya tablet hediye etti.

Siverek Böğürtlen ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Rabia Çengil geçtiğimiz günlerde, babasının domates tarlasında çalışırken, uzaktan eğitimden daha iyi yararlanmak için Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’den tablet isteğinde bulunmuştu. Rabia’nın tablet isteğini geri çevirmeyen Vali Erin öğrenciye tablet hediye etti.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hakan Çiftel ve Fahri Düşünekli, ilçeye 45 kilometre uzaklıkta ki Böğürtlen Kırsal Mahallesinde yaşayan Rabia Çengil’i evinde ziyaret ederek, Vali Erin’in göndermiş olduğu tableti teslim etti. Hediyesini alan küçük kızın heyecan ve mutluluğu yüzüne yansıdı.

Vali amcama teşekkür ediyorum

Yaptığı çağrıya kayıtsız kalmadığı için Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’e teşekkür eden Rabia,” Vali amcamdan tablet istemiştim, Vali amcamda tabletimi yolladı, çok mutlu oldum, Vali amcama teşekkür ediyorum” dedi

Şanlıurfa Valimiz Sayın Abdullah  Erin’in talimatıyla Rabia’ya tableti teslim etmeye geldiklerini belirten Siverek İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hakan Çiftel,” Daha önce basına yansıyan bir haberde bir öğrencimiz Sayın Valimizden bir tablet talep etmişti, Valimizde bu isteğe duyarsız kalmadı. Bizde bugün merkezden 45 kilometre mesafede bulunan Böğürtlen Kırsal Mahallesinde yaşayan öğrencimizin evine geldik, Sayın Valimizin talimatları doğrultusunda öğrencimize tabletini teslim ettik. Bizde ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Rabia öğrencimiz gibi tableti, bilgisayarı, interneti olmayan öğrencilerimiz için Mobil EBA Destek Aracını oluşturduk, bu Mobil EBA Destek Aracımız bütün kırsaldaki Mahallelerimizi belli periyotlarla dolaşarak bu anlamda ihtiyacı olan öğrencilerimize katkı sunacaktır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.