Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Toprağa gömülü 1250 uyuşturucu hap ele geçirildi

GÜNCEL 01.12.2021 - 10:32, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Toprağa gömülü 1250 uyuşturucu hap ele geçirildi

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, toprağa gömülmüş halde 1250 uyuşturucu hap ele geçirdi.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Akçakale Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, kırsaldaki bir eve operasyon düzenledi. Ev ve çevresinde dedektör köpek yardımıyla arama yapan jandarma ekipleri, bahçedeki bir ağacın altına gömülmüş 1250 uyuşturucu hap tespit etti. Gözaltına alınan şüpheli, sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere jandarma merkezine götürüldü.
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, toprağa gömülmüş halde 1250 uyuşturucu hap ele geçirdi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Akçakale Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, kırsaldaki bir eve operasyon düzenledi. Ev ve çevresinde dedektör köpek yardımıyla arama yapan jandarma ekipleri, bahçedeki bir ağacın altına gömülmüş 1250 uyuşturucu hap tespit etti.

Gözaltına alınan şüpheli, sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere jandarma merkezine götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.