Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverekli şair ve yazarlar okurlarıyla buluşacak

SİVEREK 22.11.2021 - 09:33, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverekli şair ve yazarlar okurlarıyla buluşacak

Siverek Kültür Bilim ve Sanat Derneğinin organizasyonunda Siverekli şair ve yazarlar okurlarıyla buluşuyor.
Siverek’te Kültür, Bilim ve Sanat alanında birçok çalışma ve etkinliğe imza atan Siverek Kültür Bilim ve Sanat Derneği bu seferde, Siverekli yazar ve şairleri okurlarıyla buluşturuyor.   26 Kasım Cuma günü tarihi gümrük hanında yapılacak olan imza gününe tamamı Siverekli 18 yazar ve şairin katılması bekleniyor.   Konu ile ilgili açıklamada bulunan Siverek Kültür Bilim ve Sanat Derneği Başkanı Halil Yoğunlu, ‘Amaçlarının Sivereklilere kendi bağrından çıkmış yazar ve şairleri’ tanıtmak olduğunu belirterek,” Siverek Kültür Bilim ve Sanat Derneğinin amacı Bilimsel çalışmalar çerçevesinde Siverek’in kültürünü, sanatını yaşatmaya çalışmak ve bu doğrultuda çalışmalar yapmak, projeler üretmektir. Kısa sürede bunun önemli adımlarını atmış bulunmaktayız. Bu çalışmalarda bizi yalnız bırakmayan ve her daim destek olan Siverekli hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. 26 Kasım’da Siverek açısından da çok önemli bir adım atıyoruz. Bu çalışmamız Sivereklilerle, Siverekli yazar ve şairleri buluşturmak. Şimdiye kadar 18 yazarımıza ulaşmış bulunmaktayız, ilerdeki tarihte bu sayımız daha da fazla olabilir. Siverek tarih boyunca dünyaya nam salmış çok sayıda yazar, şair, sanatçı yetiştiren bir şehirdir ama maalesef Siverek halkı bu değerli insanlar hakkında çok fazla bilgi sahibi değildir, işte bizimde burada ki amacımız hem yazar ve şairlerimizi Sivereklilere tanıtmak ve hem de, Siverekliler olarak bu değerli hocalarımıza sahip çıkmaktır. Tüm Sivereklileri ve Siverek sevdalılarını 26 Kasım Cuma günü gümrük hanına bekliyoruz” dedi habersiverek.com  
Siverek Kültür Bilim ve Sanat Derneğinin organizasyonunda Siverekli şair ve yazarlar okurlarıyla buluşuyor.

Siverek’te Kültür, Bilim ve Sanat alanında birçok çalışma ve etkinliğe imza atan Siverek Kültür Bilim ve Sanat Derneği bu seferde, Siverekli yazar ve şairleri okurlarıyla buluşturuyor.

 

26 Kasım Cuma günü tarihi gümrük hanında yapılacak olan imza gününe tamamı Siverekli 18 yazar ve şairin katılması bekleniyor.

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Siverek Kültür Bilim ve Sanat Derneği Başkanı Halil Yoğunlu, ‘Amaçlarının Sivereklilere kendi bağrından çıkmış yazar ve şairleri’ tanıtmak olduğunu belirterek,” Siverek Kültür Bilim ve Sanat Derneğinin amacı Bilimsel çalışmalar çerçevesinde Siverek’in kültürünü, sanatını yaşatmaya çalışmak ve bu doğrultuda çalışmalar yapmak, projeler üretmektir. Kısa sürede bunun önemli adımlarını atmış bulunmaktayız. Bu çalışmalarda bizi yalnız bırakmayan ve her daim destek olan Siverekli hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. 26 Kasım’da Siverek açısından da çok önemli bir adım atıyoruz. Bu çalışmamız Sivereklilerle, Siverekli yazar ve şairleri buluşturmak. Şimdiye kadar 18 yazarımıza ulaşmış bulunmaktayız, ilerdeki tarihte bu sayımız daha da fazla olabilir. Siverek tarih boyunca dünyaya nam salmış çok sayıda yazar, şair, sanatçı yetiştiren bir şehirdir ama maalesef Siverek halkı bu değerli insanlar hakkında çok fazla bilgi sahibi değildir, işte bizimde burada ki amacımız hem yazar ve şairlerimizi Sivereklilere tanıtmak ve hem de, Siverekliler olarak bu değerli hocalarımıza sahip çıkmaktır. Tüm Sivereklileri ve Siverek sevdalılarını 26 Kasım Cuma günü gümrük hanına bekliyoruz” dedi

habersiverek.com

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.