Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te okulların yılsonu etkinlikleri renkli geçiyor

SİVEREK 26.05.2022 - 10:17, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te okulların yılsonu etkinlikleri renkli geçiyor

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde okulların yılsonu sergi ve çalışmaları renkli görüntülere sahne oluyor.
Geçen yıllarda pendemi nedeniyle okullarda gerçekleşemeyen yılsonu etkinlikleri ve sergi çalışmaları bu yıl Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde renkli görüntülere sahne oluyor. Okullar çalışmalar kapsamında çeşitli etkinlikler ve küstüm çalışmalarıyla da ziyaretçilere zengin bir içerik sunuyor. Yabancı dille mini konser Siverek Şehit Halis Demir Anadolu Lisesi öğrencileri, yılsonu etkinlikleri kapsamında hazırladıkları Türkçe, İtalya’nca ve İspanyolca şarkılarla mini bir konser verdi. Öğrencilerin yabancı dille söyledikleri şarkılar izleyiciler tarafından tam not aldı. Mini konser sonrası öğrenciler ve öğretmenler tarafından Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u anmak amacıyla düzenlenen tiyatro gösterimi yapıldı. Şehit Necmettin Yılmaz adına zeka oyunları sınıfı Okul idaresi tarafından yapılan çalışmalar sonucu şehit öğretmen Necmettin Yılmaz’ın ismi verilen zekâ oyunları sınıfı İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu ve okul müdürleri tarafından açılışı gerçekleştirildi. Deney ve tasarımlar göz doldurdu Öğrenciler tarafından yıl boyunca hazırlanan fotoğraf ve resim sergisi yanında öğrencilerin yaptığı deneyler, göz kamaştırdı. Bilim, teknoloji, coğrafya konularında yapılan deney ve çalışmalar ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde okulların yılsonu sergi ve çalışmaları renkli görüntülere sahne oluyor.

Geçen yıllarda pendemi nedeniyle okullarda gerçekleşemeyen yılsonu etkinlikleri ve sergi çalışmaları bu yıl Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde renkli görüntülere sahne oluyor. Okullar çalışmalar kapsamında çeşitli etkinlikler ve küstüm çalışmalarıyla da ziyaretçilere zengin bir içerik sunuyor.

Yabancı dille mini konser

Siverek Şehit Halis Demir Anadolu Lisesi öğrencileri, yılsonu etkinlikleri kapsamında hazırladıkları Türkçe, İtalya’nca ve İspanyolca şarkılarla mini bir konser verdi. Öğrencilerin yabancı dille söyledikleri şarkılar izleyiciler tarafından tam not aldı.

Mini konser sonrası öğrenciler ve öğretmenler tarafından Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u anmak amacıyla düzenlenen tiyatro gösterimi yapıldı.

Şehit Necmettin Yılmaz adına zeka oyunları sınıfı

Okul idaresi tarafından yapılan çalışmalar sonucu şehit öğretmen Necmettin Yılmaz’ın ismi verilen zekâ oyunları sınıfı İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu ve okul müdürleri tarafından açılışı gerçekleştirildi.

Deney ve tasarımlar göz doldurdu

Öğrenciler tarafından yıl boyunca hazırlanan fotoğraf ve resim sergisi yanında öğrencilerin yaptığı deneyler, göz kamaştırdı. Bilim, teknoloji, coğrafya konularında yapılan deney ve çalışmalar ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.