Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te motosikletin çalınma anı saniye saniye güvenlik kamerasında

SİVEREK 16.05.2022 - 15:34, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te motosikletin çalınma anı saniye saniye güvenlik kamerasında

Siverek’te motosikletin çalınma anı saniye saniye güvenlik kamerasında
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... Olay ilçenin Esmerçayır Mahallesi, Salıpazarı caddesinde üzerinde meydana geldi. İnşaat işçisi olduğu öğrenilen bir kişi sabah işe gitmek için aparmanın girişinde zincirle bağladığı motosikletinin yerinde bulunmadığını fark etmesi üzerine, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine polis, çevrede bulunan işyeri güvenlik kameralarını incelemesi sonucu, motosikletin bir kişi tarafından çalındığını tespit etti. Çalınma anı saniye saniye güvenlik kamerasında 20 bin değerinde bulunan motosikletin çalınma anı çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde bir şahıs, çalacağı motosikletin bulunduğu bina girişine ve çevreyi gözledikten sonra bölgeden uzaklaşıyor. Bir müddet sonra tekrar olay yerine gelen hırsız, binanın içine giriyor. Binanın içerisinde bir müddet bekleyen ve burada elbiselerini değiştirdiği görülen hırsız, daha sonra çaldığı motosiklete binerek olay yerinden uzaklaşıyor. Polis güvenlik kamerasından eşkâlini belirlediği hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.
Siverek’te motosikletin çalınma anı saniye saniye güvenlik kamerasında

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Olay ilçenin Esmerçayır Mahallesi, Salıpazarı caddesinde üzerinde meydana geldi. İnşaat işçisi olduğu öğrenilen bir kişi sabah işe gitmek için aparmanın girişinde zincirle bağladığı motosikletinin yerinde bulunmadığını fark etmesi üzerine, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine polis, çevrede bulunan işyeri güvenlik kameralarını incelemesi sonucu, motosikletin bir kişi tarafından çalındığını tespit etti.

Çalınma anı saniye saniye güvenlik kamerasında

20 bin değerinde bulunan motosikletin çalınma anı çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Görüntülerde bir şahıs, çalacağı motosikletin bulunduğu bina girişine ve çevreyi gözledikten sonra bölgeden uzaklaşıyor. Bir müddet sonra tekrar olay yerine gelen hırsız, binanın içine giriyor. Binanın içerisinde bir müddet bekleyen ve burada elbiselerini değiştirdiği görülen hırsız, daha sonra çaldığı motosiklete binerek olay yerinden uzaklaşıyor.

Polis güvenlik kamerasından eşkâlini belirlediği hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.