Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te koca karısını demir çubukla döverek yaraladı

GÜNCEL 24.12.2021 - 19:45, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te koca karısını demir çubukla döverek yaraladı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde eşini demir çubukla yaralayan şahıs tutuklandı.
Alınan bilgilere göre, A.K. karısı B.K. ile henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine koca A.K. eşi B.K'yi demir darp etti. Siverek Devlet Hastanesine giden B.K, aldığı darp raporunun ardından polis merkezine başvurdu.     B.K'nin kocası A.K'den şikayetçi olması üzerine dayakçı koca polis ekiplerince gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan A.K. sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliğince "kasten yaralama" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. B.K'nin kafatasında kırık, sağ sol bacak ve sağ kollarında yaralanmalar olduğu belirlenirken sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde eşini demir çubukla yaralayan şahıs tutuklandı.

Alınan bilgilere göre, A.K. karısı B.K. ile henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine koca A.K. eşi B.K'yi demir darp etti. Siverek Devlet Hastanesine giden B.K, aldığı darp raporunun ardından polis merkezine başvurdu.  
 

B.K'nin kocası A.K'den şikayetçi olması üzerine dayakçı koca polis ekiplerince gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan A.K. sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliğince "kasten yaralama" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. B.K'nin kafatasında kırık, sağ sol bacak ve sağ kollarında yaralanmalar olduğu belirlenirken sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.