Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te intihar!

SİVEREK 27.09.2021 - 19:49, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te intihar!

(Haber güncellendi) Siverek Hayriye Mahallesinde bir kişinin intihar ettiği öğrenildi
İntihar olayı akşam saatlerinde Siverek’in Hayriye Mahallesinde yaşandı. Ailesi ile kaldığı evde kendi odasında kafasına silahla sıkarak intihar eden Yılmaz B. olay yerinde hayatını kaybetti. Silah sesleri üzerine ailesi durumu fark edip feryat figan etti. Olay yerine sağlık ekipleri ve polis çağrıldı.  Yılmaz B.’nin cansız bedeniyle karşılaşan sağlık ekipleri ve polisler durumu nöbetçi savcıya bildirdi. Savcının otopsi yapılmasını istemesi üzerine Yılmaz B.’nin cenazesi Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Yılmaz Ç.’nin Antalya’da çalıştığı ve birkaç gün öce ailesinin isteği üzerine Siverek’e döndüğü öğrenildi. www.habersiverek.com               
(Haber güncellendi) Siverek Hayriye Mahallesinde bir kişinin intihar ettiği öğrenildi

İntihar olayı akşam saatlerinde Siverek’in Hayriye Mahallesinde yaşandı. Ailesi ile kaldığı evde kendi odasında kafasına silahla sıkarak intihar eden Yılmaz B. olay yerinde hayatını kaybetti. Silah sesleri üzerine ailesi durumu fark edip feryat figan etti. Olay yerine sağlık ekipleri ve polis çağrıldı.  Yılmaz B.’nin cansız bedeniyle karşılaşan sağlık ekipleri ve polisler durumu nöbetçi savcıya bildirdi. Savcının otopsi yapılmasını istemesi üzerine Yılmaz B.’nin cenazesi Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Yılmaz Ç.’nin Antalya’da çalıştığı ve birkaç gün öce ailesinin isteği üzerine Siverek’e döndüğü öğrenildi.

www.habersiverek.com 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.