Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

HOŞGELDİN HABERSİVEREK

07.12.2017 - 10:47, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

HOŞGELDİN HABERSİVEREK

Yazarımız Vural Kalman yazı
Haber yapmak ya da olup bitenleri halka aktarmak gerçekten zahmetli, bir o kadar da yorucu bir iş. Hele hele tarafsız ve bağımsız olmak istiyorsanız işiniz biraz daha zor. Gazetecilik, kamuoyunu doğru, çok yanlı, çok boyutlu, hızlı, inanılır ve güvenilir bir şekilde bilgilendirme mesleğidir. Demokratik toplumlarda haberci medyanın asli görevi, mevcut siyasi-iktisadi iktidarın işleyişini ve uygulamalarını -onun gizleme, örtme çabalarına direnerek- ortaya sermek, böylece kamuoyunun bu şeffaflık temelinde ortaya çıkmasını sağlamaktır. Her şeyden önce haber, gerçek olmalıdır. Başka bir deyişle, ilk kez duyduğumuz dedikodular ve söylentiler, doğruluğu ispatlanana kadar habere dönüştürülemez. Güvenilir tam tarafsız ve bağımsız bir şekilde yeni bir misyon ve yepyeni bir vizyonla yayın hayatına başlayan HABERSIVEREK.COM hem Siverek'in hem de bölgenin sesi olmaya aday inşallah. Deneyimli kadrosu, donanımlı yazarlarıyla her türlü ilegalit den uzak legal habercilik yapmak için, büyük çaba sarf eden emekçi-gazeteci arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Böyle güzel bir proje içerisinde oldukları için de başarılar diliyorum.   Gerçekten tam anlamıyla yandaş olmayan ya da direktif almadan sadece kendi misyonu doğrultusunda, büyük bir ses olmaya aday olan HABERSIVEREK.COM sizin sesiniz olmaya aday ilkeleri ile gelen, haber sitemize, sorunlarınızı, şikâyetlerini güvenilir bir şekilde aktarabilirsiniz. Bizlerde sesinizi daha fazla kamuoyuna duyurmak ve hakkınızı aramak için elimizden geleni yapacağız. Habersiverek.com’u takip edelim, tarafsız ve gerçek haberciliği keşfedelim…
Yazarımız Vural Kalman yazı

Haber yapmak ya da olup bitenleri halka aktarmak gerçekten zahmetli, bir o kadar da yorucu bir iş. Hele hele tarafsız ve bağımsız olmak istiyorsanız işiniz biraz daha zor.
Gazetecilik, kamuoyunu doğru, çok yanlı, çok boyutlu, hızlı, inanılır ve güvenilir bir şekilde bilgilendirme mesleğidir. Demokratik toplumlarda haberci medyanın asli görevi, mevcut siyasi-iktisadi iktidarın işleyişini ve uygulamalarını -onun gizleme, örtme çabalarına direnerek- ortaya sermek, böylece kamuoyunun bu şeffaflık temelinde ortaya çıkmasını sağlamaktır.
Her şeyden önce haber, gerçek olmalıdır. Başka bir deyişle, ilk kez duyduğumuz dedikodular ve söylentiler, doğruluğu ispatlanana kadar habere dönüştürülemez.
Güvenilir tam tarafsız ve bağımsız bir şekilde yeni bir misyon ve yepyeni bir vizyonla yayın hayatına başlayan HABERSIVEREK.COM hem Siverek'in hem de bölgenin sesi olmaya aday inşallah.
Deneyimli kadrosu, donanımlı yazarlarıyla her türlü ilegalit den uzak legal habercilik yapmak için, büyük çaba sarf eden emekçi-gazeteci arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Böyle güzel bir proje içerisinde oldukları için de başarılar diliyorum.
 
Gerçekten tam anlamıyla yandaş olmayan ya da direktif almadan sadece kendi misyonu doğrultusunda, büyük bir ses olmaya aday olan HABERSIVEREK.COM sizin sesiniz olmaya aday ilkeleri ile gelen, haber sitemize, sorunlarınızı, şikâyetlerini güvenilir bir şekilde aktarabilirsiniz.
Bizlerde sesinizi daha fazla kamuoyuna duyurmak ve hakkınızı aramak için elimizden geleni yapacağız.
Habersiverek.com’u takip edelim, tarafsız ve gerçek haberciliği keşfedelim…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.