Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Bir yıllık emeğini kurtarmak için traktörle ateşin içine daldı

SİVEREK 16.06.2020 - 11:07, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Bir yıllık emeğini kurtarmak için traktörle ateşin içine daldı

Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde henüz belirlenmeyen nedenle ekili arazilerde yangın çıktı, tarla sahibi ekinini kurtarmak için traktörle yangının içine daldı.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde henüz belirlenmeyen nedenle ekili arazilerde yangın çıktı, tarla sahibi ekinini kurtarmak için traktörle yangının içine daldı. Yangın ilçeye bağlı Dilekli Kırsal Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre henüz hasadı yapılmamış arpa ve buğday ekili tarlalarda belirlenmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını gören mahalle sakinleri ile çevre de ki mahalleliler traktörlerle ve kendi imkanlarıyla söndürmeye çalışırken, olay yerinde de itfaiye ekipleri çağrıldı. Traktörle Ateşin İçine Daldı Kısa sürede büyüyen yangına müdahale etmeye çalışan tarla sahibi bir vatandaş, traktörüyle yangının içine daldı. O anlar başka bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Korkuya neden olan yangın, itfaiye ekipleriyle birlikte 20 traktör ve çok sayıda vatandaşın 3 saatlik çalışması sonucu kontrol altına alındı. Yangında 200 dönüm ekili mahsulün yandığı iddia edildi.
Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde henüz belirlenmeyen nedenle ekili arazilerde yangın çıktı, tarla sahibi ekinini kurtarmak için traktörle yangının içine daldı.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde henüz belirlenmeyen nedenle ekili arazilerde yangın çıktı, tarla sahibi ekinini kurtarmak için traktörle yangının içine daldı.

Yangın ilçeye bağlı Dilekli Kırsal Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre henüz hasadı yapılmamış arpa ve buğday ekili tarlalarda belirlenmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını gören mahalle sakinleri ile çevre de ki mahalleliler traktörlerle ve kendi imkanlarıyla söndürmeye çalışırken, olay yerinde de itfaiye ekipleri çağrıldı.

Traktörle Ateşin İçine Daldı

Kısa sürede büyüyen yangına müdahale etmeye çalışan tarla sahibi bir vatandaş, traktörüyle yangının içine daldı. O anlar başka bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Korkuya neden olan yangın, itfaiye ekipleriyle birlikte 20 traktör ve çok sayıda vatandaşın 3 saatlik çalışması sonucu kontrol altına alındı. Yangında 200 dönüm ekili mahsulün yandığı iddia edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.