Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Bıçaklı kavgada hayatını kaybetti!

GÜNCEL 01.05.2022 - 22:56, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Bıçaklı kavgada hayatını kaybetti!

İki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti
Kavga Viranşehir ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi Barbaros caddesinde meydana geldi.   Alınan bilgilere göre, akraba oldukları ileri sürülen 2 aile arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan sözlü tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada, N.K (31) vucuduna aldığı bıçak darbeleri ile kaldırıldığı Viranşehir Devlet Hastanesinde tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Kavga ile ilgili soruşturma başlatıldı.
İki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti

Kavga Viranşehir ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi Barbaros caddesinde meydana geldi.
 

Alınan bilgilere göre, akraba oldukları ileri sürülen 2 aile arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan sözlü tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada, N.K (31) vucuduna aldığı bıçak darbeleri ile kaldırıldığı Viranşehir Devlet Hastanesinde tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Kavga ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.