Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Bucak’tan Cihan İzol’a iadei ziyaret

SİVEREK 22.03.2024 - 00:12, Güncelleme: 22.03.2024 - 00:12
 

Bucak’tan Cihan İzol’a iadei ziyaret

31 Mart yerel seçim çalışmalarına sahada devam eden Ali Murat Bucak yoğun yağışa rağmen ziyaretlerine devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde AK Parti kurucu üyeleri arasında yer alan 20, 21, 22 ve 23 dönem milletvekili Zülfikar İzol ve Cihan İzol desteğini açıklamıştı.    Bucak’tan iadeiziyaret Bucak akşam saatlerinde esmerçayı mahallesinde bulunan İzol’un seçim irtibat bürosunu ziyaret ederek teşekkür etti. Bucak burada yaptığı açıklamada “Zülfikar ve Cihan kirvemin bizlere desteklerini açıklamalarını çok anlamlı buluyorum. Yeni dönemde beraber hareket ederek şehrimizin inşasını gerçekleştireceğiz. Ben desteklerinden dolayı tekrar kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.  
31 Mart yerel seçim çalışmalarına sahada devam eden Ali Murat Bucak yoğun yağışa rağmen ziyaretlerine devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti kurucu üyeleri arasında yer alan 20, 21, 22 ve 23 dönem milletvekili Zülfikar İzol ve Cihan İzol desteğini açıklamıştı.   

Bucak’tan iadeiziyaret

Bucak akşam saatlerinde esmerçayı mahallesinde bulunan İzol’un seçim irtibat bürosunu ziyaret ederek teşekkür etti. Bucak burada yaptığı açıklamada “Zülfikar ve Cihan kirvemin bizlere desteklerini açıklamalarını çok anlamlı buluyorum. Yeni dönemde beraber hareket ederek şehrimizin inşasını gerçekleştireceğiz. Ben desteklerinden dolayı tekrar kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.