Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Zaza Şehmuz, Yaşamını Yitirdi

29.03.2018 - 15:03, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Zaza Şehmuz, Yaşamını Yitirdi

Adı İbrahim Tatlıses'in vurulması olayına karışan müzik dünyasının önemli isimlerinden Zaza Şehmuz, 70 yaşında hayatını kaybetti.
'Zaza Şehmuz' olarak bilinen Şehmuz İlgin, tedavi gördüğü Diyarbakır'da hayatını kaybetti. İbrahim Tatlıses, Ahmet Kaya, Mahsun Kırmızıgül, Emrah gibi ünlü sanatçılara albüm yapan Şehmuz İlgin 70 yaşındaydı. ADI, TATLISES'İN VURULMA OLAYINA KARIŞMIŞTI Şehmuz İlgin'in adı 1990 yılında İbrahim Tatlıses'in Maksim Gazinosu'nda ayağından vurulması olayına karışmıştı. ÜNLÜ İSİMLERE ALBÜMLER YAPTI İstanbul'da müzik yapım firması bulunan ve bugüne kadar aralarında İbrahim Tatlıses, Ahmet Kaya, Mahsun Kırmızıgül, Emrah gibi birçok ünlü isme albümler yapan, 'Zaza Şehmuz' lakaplı Şehmuz İlgin, yaklaşık 1.5 yıldır pankreas kanseri tedavisi görüyordu. KAN DAVALARININ ÇÖZÜLMESİNDE ROL OYNAMIŞTI Daha önce Diyarbakır'da birçok ailenin kan davasının barış ile sonuçlanmasında aracılık yapan Şehmuz İlgin'in, yarın Diyarbakır Ulu Cami'de kılanacak cenaze namazından sonra toprağa verileceği öğrenildi. Kaynak: sondakika
Adı İbrahim Tatlıses'in vurulması olayına karışan müzik dünyasının önemli isimlerinden Zaza Şehmuz, 70 yaşında hayatını kaybetti.

'Zaza Şehmuz' olarak bilinen Şehmuz İlgin, tedavi gördüğü Diyarbakır'da hayatını kaybetti. İbrahim Tatlıses, Ahmet Kaya, Mahsun Kırmızıgül, Emrah gibi ünlü sanatçılara albüm yapan Şehmuz İlgin 70 yaşındaydı.

ADI, TATLISES'İN VURULMA OLAYINA KARIŞMIŞTI

Şehmuz İlgin'in adı 1990 yılında İbrahim Tatlıses'in Maksim Gazinosu'nda ayağından vurulması olayına karışmıştı.

ÜNLÜ İSİMLERE ALBÜMLER YAPTI

İstanbul'da müzik yapım firması bulunan ve bugüne kadar aralarında İbrahim Tatlıses, Ahmet Kaya, Mahsun Kırmızıgül, Emrah gibi birçok ünlü isme albümler yapan, 'Zaza Şehmuz' lakaplı Şehmuz İlgin, yaklaşık 1.5 yıldır pankreas kanseri tedavisi görüyordu.

KAN DAVALARININ ÇÖZÜLMESİNDE ROL OYNAMIŞTI

Daha önce Diyarbakır'da birçok ailenin kan davasının barış ile sonuçlanmasında aracılık yapan Şehmuz İlgin'in, yarın Diyarbakır Ulu Cami'de kılanacak cenaze namazından sonra toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak: sondakika

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.