Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Yeni yılda gelenek bozulmadı; Binlerce mermi havaya sıkıldı!

SİVEREK 01.01.2022 - 01:25, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Yeni yılda gelenek bozulmadı; Binlerce mermi havaya sıkıldı!

Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi her yıl olduğu gibi, bu yılda yeni yıla silah sesleriyle girdi.
HABERİN VİDEOSU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ... Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de 2021’den 2022 yılına coşkuyla girilirken, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bazı vatandaşlar havaya silah sıkarak girdi. Saat 00.00’ra beş dakika kala ilçenin birçok mahallesinde evlerinin damına veya bahçesine çıkan vatandaşlar, havaya ateş açarak yeni yıla girdi. Binlerce merminin sıkıldığı, yılbaşı gecesinde polis ekipleri mahallelerde devriye atarak, vatandaşlardan silah sıkmamaları konusunda hoparlörden çağrı yaparken, havaya silah sıkanları tespit etmek için çalışma başlattı. Yaklaşık 20 dakika süren silah sesleri, bir müddet sonra sustu. Binlerce merminin sıkıldığı gecede, olumsuz bir olayın olmadığı öğrenildi.
Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi her yıl olduğu gibi, bu yılda yeni yıla silah sesleriyle girdi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ...

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de 2021’den 2022 yılına coşkuyla girilirken, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bazı vatandaşlar havaya silah sıkarak girdi. Saat 00.00’ra beş dakika kala ilçenin birçok mahallesinde evlerinin damına veya bahçesine çıkan vatandaşlar, havaya ateş açarak yeni yıla girdi.

Binlerce merminin sıkıldığı, yılbaşı gecesinde polis ekipleri mahallelerde devriye atarak, vatandaşlardan silah sıkmamaları konusunda hoparlörden çağrı yaparken, havaya silah sıkanları tespit etmek için çalışma başlattı.

Yaklaşık 20 dakika süren silah sesleri, bir müddet sonra sustu. Binlerce merminin sıkıldığı gecede, olumsuz bir olayın olmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.