Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Vicdansızlar köpek yavruların başını ezdi!

SİVEREK 29.12.2021 - 11:47, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Vicdansızlar köpek yavruların başını ezdi!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce 2 köpek yavrusunun başını ezerek öldürdü. Sosyal medyada yayınlanan fotoğraflar, tepkiye neden oldu!
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 2 köpek yavrusu başı taşla ezilerek öldürüldüğü tespit edildi. Olay ilçenin Fırat Mahallesi İsmet Paşa İlkokulu yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre sabah evlerinden çıkan vatandaşlar sokakta 2 köpek yavrusunun başı ezilmiş ve öldürülmüş halde gördü. Vatandaşlar durumu polis ve hayvan severlere bildirildi. Olay yerinde yapılan incelemede, köpek yavruların başı ezilerek öldürüldüğü tespit edildi. Madde bağımlıları tarafından yapıldığı tahmin edilen olayla ilgili inceleme başlatıldı. Vahşeti lanetleyen ve bunun sorumlarının bir an önce bulunmasını isteyen Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı koruma Derneği (KİHAYKO) İlçe temsilcisi Seval Çınar yaptığı açıklamada,” Dün gece derneğimize ulaşan bu acı olayla sarsıldık.  Sokak köpeklerine yapılan bu zulmü ve vahşeti asla kabul etmiyor ve izin vermeyeceğiz! Buradan yetkililere ve kurumlara sesleniyoruz! İçişleri genelgesi apaçıkken, bu masum hayvanların beslenme ve barınmaları sağlanmalıyken, bu vahşete maruz kalmaları bize derinden üzmüştür. Bu caniliği yapanların bir an önce bulunup, adalet önüne çıkarılmasını talep ediyoruz.” Dedi
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce 2 köpek yavrusunun başını ezerek öldürdü. Sosyal medyada yayınlanan fotoğraflar, tepkiye neden oldu!

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 2 köpek yavrusu başı taşla ezilerek öldürüldüğü tespit edildi. Olay ilçenin Fırat Mahallesi İsmet Paşa İlkokulu yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre sabah evlerinden çıkan vatandaşlar sokakta 2 köpek yavrusunun başı ezilmiş ve öldürülmüş halde gördü. Vatandaşlar durumu polis ve hayvan severlere bildirildi.

Olay yerinde yapılan incelemede, köpek yavruların başı ezilerek öldürüldüğü tespit edildi. Madde bağımlıları tarafından yapıldığı tahmin edilen olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Vahşeti lanetleyen ve bunun sorumlarının bir an önce bulunmasını isteyen Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı koruma Derneği (KİHAYKO) İlçe temsilcisi Seval Çınar yaptığı açıklamada,” Dün gece derneğimize ulaşan bu acı olayla sarsıldık.  Sokak köpeklerine yapılan bu zulmü ve vahşeti asla kabul etmiyor ve izin vermeyeceğiz! Buradan yetkililere ve kurumlara sesleniyoruz! İçişleri genelgesi apaçıkken, bu masum hayvanların beslenme ve barınmaları sağlanmalıyken, bu vahşete maruz kalmaları bize derinden üzmüştür. Bu caniliği yapanların bir an önce bulunup, adalet önüne çıkarılmasını talep ediyoruz.” Dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.