Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Üşüyen kediyi hırkasıyla ısıtmaya çalışan öğrenci, o anları anlattı

SİVEREK 17.01.2022 - 09:58, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Üşüyen kediyi hırkasıyla ısıtmaya çalışan öğrenci, o anları anlattı

Mevlüt Bayraktar'ın özel haberi; Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde durakta servisi bekleyen Emir Haktan Yakşi isimli öğrenci üşüyen kediyi hırkasıyla ısıtmaya çalışması bir vatandaş tarafından cep telefonuyla çekerek sosyal medyada paylaşılması üzerine, fotoğrafı gören herkesi duygulandırmıştı.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde durakta servisi bekleyen Emir Haktan Yakşi isimli öğrenci üşüyen kediyi hırkasıyla ısıtmaya çalışması bir vatandaş tarafından cep telefonuyla çekerek sosyal medyada paylaşılması üzerine, fotoğrafı gören herkesi duygulandırmıştı. Habersiverek 'in ulaştığı 13 yaşındaki Siverek Ortaokul 7. Sınıf öğrencisi Emir Haktan Yakşi sokak hayvanlarına iyi davranılması gerektiğini söyledi. Emir Haktan Yakşi,”  ben çarşıya geldiğim sırada, durakta bir kedinin üşüdüğünü gördüm, ıslanmıştı ve üşüyordu, bende o esnada hırkamı çıkartıp üstünü örttüm. Biz hayvanlara merhametli olmalı, onları sevmeliyiz. Çünkü onlarda Allah’ın dilsiz kullarıdır. O esnada benim görmediğim bir abla, işte o esnada fotoğrafımı çekmiş ve paylaşmış. Ben hayvanları çok seviyorum, ben normalde önceden de hayvan belediğim de oldu. sokak hayvanlarına iyi davranmalıyız, onlara yemek, yiyecek vermeliyiz. Onlara barınaklar kurmalı ve onlara asla zarar vermemeliyiz” dedi Okul müdürü Mustafa Seval’de yaptığı açıklamada,” Öğrencimiz gerçekten de duyarlı bir davranıl göstermiştir, bu davranışından dolayı onu tebrik ediyorum. İnşallah diğer tüm çocuklara ve büyüklere güzel bir örnek olur, bu duyarlılığı herkesten bekliyoruz. Hayvan sevgisini zaten okulumuzda ki tüm öğrencilerimiz de var, okulda da sürekli besliyorlar, okulda kedi ve köpek mamalarını sürekli bırakıyorlar, güzel bir davranış sergiledi, tebrik ediyoruz” dedi
Mevlüt Bayraktar'ın özel haberi; Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde durakta servisi bekleyen Emir Haktan Yakşi isimli öğrenci üşüyen kediyi hırkasıyla ısıtmaya çalışması bir vatandaş tarafından cep telefonuyla çekerek sosyal medyada paylaşılması üzerine, fotoğrafı gören herkesi duygulandırmıştı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde durakta servisi bekleyen Emir Haktan Yakşi isimli öğrenci üşüyen kediyi hırkasıyla ısıtmaya çalışması bir vatandaş tarafından cep telefonuyla çekerek sosyal medyada paylaşılması üzerine, fotoğrafı gören herkesi duygulandırmıştı.

Habersiverek 'in ulaştığı 13 yaşındaki Siverek Ortaokul 7. Sınıf öğrencisi Emir Haktan Yakşi sokak hayvanlarına iyi davranılması gerektiğini söyledi.

Emir Haktan Yakşi,”  ben çarşıya geldiğim sırada, durakta bir kedinin üşüdüğünü gördüm, ıslanmıştı ve üşüyordu, bende o esnada hırkamı çıkartıp üstünü örttüm. Biz hayvanlara merhametli olmalı, onları sevmeliyiz. Çünkü onlarda Allah’ın dilsiz kullarıdır. O esnada benim görmediğim bir abla, işte o esnada fotoğrafımı çekmiş ve paylaşmış. Ben hayvanları çok seviyorum, ben normalde önceden de hayvan belediğim de oldu. sokak hayvanlarına iyi davranmalıyız, onlara yemek, yiyecek vermeliyiz. Onlara barınaklar kurmalı ve onlara asla zarar vermemeliyiz” dedi

Okul müdürü Mustafa Seval’de yaptığı açıklamada,” Öğrencimiz gerçekten de duyarlı bir davranıl göstermiştir, bu davranışından dolayı onu tebrik ediyorum. İnşallah diğer tüm çocuklara ve büyüklere güzel bir örnek olur, bu duyarlılığı herkesten bekliyoruz. Hayvan sevgisini zaten okulumuzda ki tüm öğrencilerimiz de var, okulda da sürekli besliyorlar, okulda kedi ve köpek mamalarını sürekli bırakıyorlar, güzel bir davranış sergiledi, tebrik ediyoruz” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.