Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Urfa'nın Acı Kaybı: İbrahim Toru Hayatını Kaybetti

25.09.2020 - 11:27, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Urfa'nın Acı Kaybı: İbrahim Toru Hayatını Kaybetti

Şanlıurfa hayırsever iş adamı Kanal Urfa yönetim kurulu başkanı İbrahim Toru Covid -19 nedeniyle tedavi gördüğü hastahanede hayatını kaybetti.
Geçtiğimiz günlerde, kendisinde Covid 19 septomlarının olduğundan şüphelenen İbrahim Toru (44), Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne giderek ilk muyanesini olmuş, burada yapılan test sonucu pozitif çıkmıştı. Hastahanede tedavi altına alınan İbrahim Toru'nun durumunun ağırlaşması üzerine, Mehmet Akif İnan Eğitim ve araştırma hastahanesi Corona yoğun bakımı servisine alınmıştı. İbrahim Toru'nun durumunun dahada ağırlaşması üzerine ailesi tarafından sosyal medyadan yapılan dua çağrısına Urfa kamuoyundan binlerce kişi dua etti. Bir çoklarıda tedaviye Gaziantep'te bu konuda iyi hizmet veren bir hastaneye götürlmesini tavsiye etti. Toru'nun durumunun daha da ağırlaşması üzerine ailesi tarafından Gaziantep de özel bir hastahaneye nakledilerek tedavisine orda devam edildi. Şanlıurfal'nın sevilen yüzü hayırsever iş adamı İbrahim Toru Gaziantep'de tüm müdahale ve tedaviye rağmen tedavi gördüğü hastahanede sabaha karşı 44 yaşında hayatını kaybetti. Urfa Haber ve Ruha TV yayın grubu olarak merhuma Allahtan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. İBRAHİM TORU KİMDİR? Toru,1976 yılında Şanlıurfa'da dünyaya geldi. Özellikle oyuncak sektöründe ticaretle uğraşan İbrahim Toru aynı zamanda Şanlıurfa'dan ulusal yayın yapan Kanal Urfa TV'nin kurucusudur. AK Parti'nin kurucuları arasında da yer aldı, 3 dönem AK Parti İl Başkanlığı yönetiminde yer aldı. 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Şanlıurfa Bölgesi,11'nci sıradan millet vekili adayı oldu. Birçok sivil toplum kuruluşunda üyeliği bulunan İbrahim Toru iyi derecede Arapça biliyor. Toru, 24 Eylül 2020 tarihinde koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Şanlıurfa hayırsever iş adamı Kanal Urfa yönetim kurulu başkanı İbrahim Toru Covid -19 nedeniyle tedavi gördüğü hastahanede hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz günlerde, kendisinde Covid 19 septomlarının olduğundan şüphelenen İbrahim Toru (44), Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne giderek ilk muyanesini olmuş, burada yapılan test sonucu pozitif çıkmıştı. Hastahanede tedavi altına alınan İbrahim Toru'nun durumunun ağırlaşması üzerine, Mehmet Akif İnan Eğitim ve araştırma hastahanesi Corona yoğun bakımı servisine alınmıştı.

İbrahim Toru'nun durumunun dahada ağırlaşması üzerine ailesi tarafından sosyal medyadan yapılan dua çağrısına Urfa kamuoyundan binlerce kişi dua etti. Bir çoklarıda tedaviye Gaziantep'te bu konuda iyi hizmet veren bir hastaneye götürlmesini tavsiye etti.

Toru'nun durumunun daha da ağırlaşması üzerine ailesi tarafından Gaziantep de özel bir hastahaneye nakledilerek tedavisine orda devam edildi.

Şanlıurfal'nın sevilen yüzü hayırsever iş adamı İbrahim Toru Gaziantep'de tüm müdahale ve tedaviye rağmen tedavi gördüğü hastahanede sabaha karşı 44 yaşında hayatını kaybetti.

Urfa Haber ve Ruha TV yayın grubu olarak merhuma Allahtan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

İBRAHİM TORU KİMDİR?


Toru,1976 yılında Şanlıurfa'da dünyaya geldi. Özellikle oyuncak sektöründe ticaretle uğraşan İbrahim Toru aynı zamanda Şanlıurfa'dan ulusal yayın yapan Kanal Urfa TV'nin kurucusudur. AK Parti'nin kurucuları arasında da yer aldı, 3 dönem AK Parti İl Başkanlığı yönetiminde yer aldı.
27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Şanlıurfa Bölgesi,11'nci sıradan millet vekili adayı oldu.
Birçok sivil toplum kuruluşunda üyeliği bulunan İbrahim Toru iyi derecede Arapça biliyor. Toru, 24 Eylül 2020 tarihinde koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.