Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Urfa'lı işçilerin kaldığı çadırları sel bastı

GÜNCEL 13.06.2022 - 10:15, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Urfa'lı işçilerin kaldığı çadırları sel bastı

Şanlıurfa'dan Kayseri'ye mevsimlik işçi olarak çalışmaya giden işçilerin kaldıkları çadırları sel bastı. Çadırlarda kalan 30 kişi geçici olarak lojmanlara yerleştirildi.
Kayseri'de akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış nedeniyle Şanlıurfa'lı tarım işçilerinin kaldığı çadırları sel bastı. Alınan bilgilere göre Kyseri'nin Sarımsaklı mahallesinde Şanlıurfa'dan giden tarım işçilerinin kaldığı çadırları da sel bastı. Çadırlarda kalan 30 kişi sel sularından kurtarılarak eski sağlık ocağının lojmanlarına yerleştirildi. AFAD, İnsanı Yardım Vakfı ve Anda Arama Kurtarma ekipleri, tarım işçilerine başta battaniye olmak üzere ihtiyaç malzemeleri dağıttı. Sarımsaklı Mahalle Muhtarı Necati Türkay; "Doruklu ve Karakaya mahallelerinde dolu yağışı nedeniyle gelen sel ile çadırda kalan vatandaşlarımız su içerisinde kaldı. Canlarını kurtardılar. İki ekipti arkadaşlar, toplam 30 kişi. Eski sağlık ocağının lojmanlarına barınmaları için geçici olarak yerleştirildiler. Allah devletimize zarar vermesin, gereken yardımlar yapıldı. Çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.
Şanlıurfa'dan Kayseri'ye mevsimlik işçi olarak çalışmaya giden işçilerin kaldıkları çadırları sel bastı. Çadırlarda kalan 30 kişi geçici olarak lojmanlara yerleştirildi.

Kayseri'de akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış nedeniyle Şanlıurfa'lı tarım işçilerinin kaldığı çadırları sel bastı. Alınan bilgilere göre Kyseri'nin Sarımsaklı mahallesinde Şanlıurfa'dan giden tarım işçilerinin kaldığı çadırları da sel bastı. Çadırlarda kalan 30 kişi sel sularından kurtarılarak eski sağlık ocağının lojmanlarına yerleştirildi.

AFAD, İnsanı Yardım Vakfı ve Anda Arama Kurtarma ekipleri, tarım işçilerine başta battaniye olmak üzere ihtiyaç malzemeleri dağıttı.

Sarımsaklı Mahalle Muhtarı Necati Türkay; "Doruklu ve Karakaya mahallelerinde dolu yağışı nedeniyle gelen sel ile çadırda kalan vatandaşlarımız su içerisinde kaldı. Canlarını kurtardılar. İki ekipti arkadaşlar, toplam 30 kişi. Eski sağlık ocağının lojmanlarına barınmaları için geçici olarak yerleştirildiler. Allah devletimize zarar vermesin, gereken yardımlar yapıldı. Çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.