Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Urfa'da seçim kavgası: Çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi!

GÜNCEL 06.06.2021 - 20:44, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Urfa'da seçim kavgası: Çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi!

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesinde iki aile arasında seçim nedeniyle çıkan kavgada iki kişi yaralandı.
Kavga Suruç İlçesine bağlı Kara kırsal Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bugün Şanlıurfa'nın genelinde bulunan 38 mahallede gerçekleştirilecek olan muhtar seçimleri Kara Mahallesinde de gerçekleşti. Gerçekleşen muhtar seçimlerinin ardından Kara Mahallesinde bulunan Kalkan ve Uçar Aileleri arasında seçim nedeniyle kavga çıktığı iddia edildi. Aileler arasında yaşanan kavga jandarma ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler kavgayı sakinleştirirken 2 kişinin ise yaralandığını belirledi. Kavganın yaşandığı mahalleye sevk edilen sağlık ekipleri 2 yaralıyı yaptıkları ilk müdahalenin ardından tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırdı. Mahallede geniş güvenlik önlemi alan Jandarma ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.  Kaynak: Urfanatik     
Şanlıurfa'nın Suruç İlçesinde iki aile arasında seçim nedeniyle çıkan kavgada iki kişi yaralandı.

Kavga Suruç İlçesine bağlı Kara kırsal Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bugün Şanlıurfa'nın genelinde bulunan 38 mahallede gerçekleştirilecek olan muhtar seçimleri Kara Mahallesinde de gerçekleşti.

Gerçekleşen muhtar seçimlerinin ardından Kara Mahallesinde bulunan Kalkan ve Uçar Aileleri arasında seçim nedeniyle kavga çıktığı iddia edildi. Aileler arasında yaşanan kavga jandarma ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler kavgayı sakinleştirirken 2 kişinin ise yaralandığını belirledi.

Kavganın yaşandığı mahalleye sevk edilen sağlık ekipleri 2 yaralıyı yaptıkları ilk müdahalenin ardından tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırdı. Mahallede geniş güvenlik önlemi alan Jandarma ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı. 
Kaynak: Urfanatik 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.