Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

TOBB tarafından Şanlıurfa’da dev organizasyon

SİVEREK 01.09.2021 - 19:46, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

TOBB tarafından Şanlıurfa’da dev organizasyon

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Türkiye’de ilk defa Şanlıurfa’da "Bölgesel Kalkınma Yatırım Forum ve Fuarı" düzenleniyor.
Türkiye'de ilk defa TOBB tarafından Şanlıurfa'da organize edilen', Bölgesel Kalkınma Yatırım Forum ve Fuarı' TOBB Başkanı M.Rıfat Hisarcıkoğlu ve bir çok Bakanlıktan üst düzey bürokratların katılımıyla 2-4 Eylül tarihlerinde yapılacak. Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Serdal Bucak tarafından oda üyelerine gönderilen davetiyede şunlara yer verildi,' 2 Eylül saat 10.00' da Şanlıurfa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde Odamız tarafından düzenlenen ve Türkiye'de ilk defa Şanlıurfa'da yapılacak olan  "Bölgesel Kalkınma Yatırım Forum ve Fuarı"nın açılışına TOOB Başkanı Mehmet Rıfat Hisarcıkoğlu ve birçok Bakanlıktan üst düzey bürokatların katılımıyla gerçekleştirilecektir. 2-4 Eylülü tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan fuarımızı tüm üyelerimiz davetlidir' denildi.        
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Türkiye’de ilk defa Şanlıurfa’da "Bölgesel Kalkınma Yatırım Forum ve Fuarı" düzenleniyor.

Türkiye'de ilk defa TOBB tarafından Şanlıurfa'da organize edilen', Bölgesel Kalkınma Yatırım Forum ve Fuarı' TOBB Başkanı M.Rıfat Hisarcıkoğlu ve bir çok Bakanlıktan üst düzey bürokratların katılımıyla 2-4 Eylül tarihlerinde yapılacak.

Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Serdal Bucak tarafından oda üyelerine gönderilen davetiyede şunlara yer verildi,' 2 Eylül saat 10.00' da Şanlıurfa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde Odamız tarafından düzenlenen ve Türkiye'de ilk defa Şanlıurfa'da yapılacak olan  "Bölgesel Kalkınma Yatırım Forum ve Fuarı"nın açılışına TOOB Başkanı Mehmet Rıfat Hisarcıkoğlu ve birçok Bakanlıktan üst düzey bürokatların katılımıyla gerçekleştirilecektir. 2-4 Eylülü tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan fuarımızı tüm üyelerimiz davetlidir' denildi.  


 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.