Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverekli muhabire birincilik ödülü

GÜNCEL 17.01.2022 - 10:54, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverekli muhabire birincilik ödülü

Tekirdağ’da düzenlenen basın ödülleri yarışmasına müsilaj fotoğrafı ile katılan İhlas Haber Ajansında çalışan Siverekli Muhabir Halil Dağ, birincilik ödülü kazandı.
Tekirdağ’da Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği tarafından Rahmetli Gazeteci Şerif Baysalan adına 3 kategoride düzenlenen basın ödülleri yarışması sonuçlandı. Haber fotoğrafı, Süleymanpaşa’da yaşam ve özel haber kategorilerinde düzenlenen yarışmaya Tekirdağ il genelinde çok sayıda gazeteci katıldı. Jüri üyelerinin oylaması ile düzenlenen yarışmada İhlas Haber Ajansının (İHA) Tekirdağ Temsilcisi ve aynı zamanda Siverekli olan Muhabir Halil Dağ, ilk kez Tekirdağ’da görülen ve daha sonra tüm Marmara Denizine yayılan müsilaj fotoğrafı ile katıldığı yarışmada birincilik ödülü kazandı.    Ahde vefa örneği   Yarışmada dereceye giren diğer gazetecilere de ödülleri takdim edilirken, İHA Muhabiri Dağ, ahde vefa örneği göstererek “Yarışmaya müsilaj fotoğrafı ile katıldım. Fotoğrafımız birincilik getirdi. Daha temiz bir dünya diyorum. Aldığım birincilik ödülünü eğitim hayatım boyunca büyük emekleri olan kıymeti öğretmenim Mustafa Karadağlı’ya armağan ediyorum” dedi.
Tekirdağ’da düzenlenen basın ödülleri yarışmasına müsilaj fotoğrafı ile katılan İhlas Haber Ajansında çalışan Siverekli Muhabir Halil Dağ, birincilik ödülü kazandı.

Tekirdağ’da Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği tarafından Rahmetli Gazeteci Şerif Baysalan adına 3 kategoride düzenlenen basın ödülleri yarışması sonuçlandı. Haber fotoğrafı, Süleymanpaşa’da yaşam ve özel haber kategorilerinde düzenlenen yarışmaya Tekirdağ il genelinde çok sayıda gazeteci katıldı. Jüri üyelerinin oylaması ile düzenlenen yarışmada İhlas Haber Ajansının (İHA) Tekirdağ Temsilcisi ve aynı zamanda Siverekli olan Muhabir Halil Dağ, ilk kez Tekirdağ’da görülen ve daha sonra tüm Marmara Denizine yayılan müsilaj fotoğrafı ile katıldığı yarışmada birincilik ödülü kazandı.


   Ahde vefa örneği


  Yarışmada dereceye giren diğer gazetecilere de ödülleri takdim edilirken, İHA Muhabiri Dağ, ahde vefa örneği göstererek “Yarışmaya müsilaj fotoğrafı ile katıldım. Fotoğrafımız birincilik getirdi. Daha temiz bir dünya diyorum. Aldığım birincilik ödülünü eğitim hayatım boyunca büyük emekleri olan kıymeti öğretmenim Mustafa Karadağlı’ya armağan ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.