Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te yüksekten düşen bir kişi yaralandı

SİVEREK 22.12.2021 - 21:38, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te yüksekten düşen bir kişi yaralandı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yüksekten düşen kattan düşen bir kişi yaralandı
HABERİN VİDEOSU İÇİN BU YAZIYI TIKLAYINIZ... Olay akşam saatlerinde ilçenin Ofis Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere ve iddiaya göre inşaat halindeki bir binaya çıkan M. F. M. dengesini kaybederek, yere düştü. Talihsiz gencin düştüğünü gören vatandaşlar olay yerine 112 Acil Ekiplerini çağırdı. Yaralı olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrası, Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, yaralı gencin durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yüksekten düşen kattan düşen bir kişi yaralandı

HABERİN VİDEOSU İÇİN BU YAZIYI TIKLAYINIZ...

Olay akşam saatlerinde ilçenin Ofis Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere ve iddiaya göre inşaat halindeki bir binaya çıkan M. F. M. dengesini kaybederek, yere düştü. Talihsiz gencin düştüğünü gören vatandaşlar olay yerine 112 Acil Ekiplerini çağırdı. Yaralı olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrası, Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili inceleme başlatılırken, yaralı gencin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.