Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te Yıllardır Yol Bekleyen Mahallenin Yol Sevinci

SİVEREK 29.08.2019 - 15:00, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te Yıllardır Yol Bekleyen Mahallenin Yol Sevinci

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde uzun yıllardır yolu bozuk olan Çağa Mahallesi’nde Başkan Yardımcısı İzol’un girişimiyle çalışmalara başlandı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde uzun yıllardır yolu bozuk olan Çağa Mahallesi’nde Başkan Yardımcısı İzol’un girişimiyle çalışmalara başlandı. Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan İzol’un girişimiyle yol yapımına başlanan Çağa Mahallesi’nde yol sevinci yaşanıyor.  Karayolu ile aralarındaki 2 kilometrelik tek bağlantı yolunun bozuk olması ve kış aylarında çamurla kaplanması nedeniyle çeşitli zorlukları yaşayan mahallenin şikayetlerini Büyükşehir Belediyesine ileten Başkan Yardımcısı İzol, yol yapımının programa alınmasını sağladı. Bir süre önce Büyükşehir Belediyesince başlatılan yol çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Yardımcısı İzol, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Yol çalışmasının başlaması nedeniyle mutlu olduklarını dile getiren mahalle muhtarı Ferit Güldiken, Başkan Yardımcısı İzol’a teşekkür ederek, “Yıllardır yapılmayan yolumuz onun ve AK Parti’nin sayesinde yapılmaya başlandı. Mahalle olarak mutluyuz kendisine emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi. AK Belediyeciliğin hizmet odaklı olduğuna dikkat çeken Başkan Yardımcısı Hasan İzol ise, şu ifadeleri kullandı: “Yıllardır yol problemiyle karşı karşıya olan kırsal mahallemizde Allah’ın izniyle bugün start vereceğiz ve bunun gururunu yaşıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Belediye Başkanımız Şeyhmus Aydın ve Milletvekilimiz Kasım Gülpınar’a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde uzun yıllardır yolu bozuk olan Çağa Mahallesi’nde Başkan Yardımcısı İzol’un girişimiyle çalışmalara başlandı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde uzun yıllardır yolu bozuk olan Çağa Mahallesi’nde Başkan Yardımcısı İzol’un girişimiyle çalışmalara başlandı.

Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan İzol’un girişimiyle yol yapımına başlanan Çağa Mahallesi’nde yol sevinci yaşanıyor. 

Karayolu ile aralarındaki 2 kilometrelik tek bağlantı yolunun bozuk olması ve kış aylarında çamurla kaplanması nedeniyle çeşitli zorlukları yaşayan mahallenin şikayetlerini Büyükşehir Belediyesine ileten Başkan Yardımcısı İzol, yol yapımının programa alınmasını sağladı.

Bir süre önce Büyükşehir Belediyesince başlatılan yol çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Yardımcısı İzol, mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Yol çalışmasının başlaması nedeniyle mutlu olduklarını dile getiren mahalle muhtarı Ferit Güldiken, Başkan Yardımcısı İzol’a teşekkür ederek, “Yıllardır yapılmayan yolumuz onun ve AK Parti’nin sayesinde yapılmaya başlandı. Mahalle olarak mutluyuz kendisine emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

AK Belediyeciliğin hizmet odaklı olduğuna dikkat çeken Başkan Yardımcısı Hasan İzol ise, şu ifadeleri kullandı: “Yıllardır yol problemiyle karşı karşıya olan kırsal mahallemizde Allah’ın izniyle bugün start vereceğiz ve bunun gururunu yaşıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Belediye Başkanımız Şeyhmus Aydın ve Milletvekilimiz Kasım Gülpınar’a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.