Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te taşlı sopalı kavga: çok sayıda yaralı var

SİVEREK 30.12.2021 - 15:01, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te taşlı sopalı kavga: çok sayıda yaralı var

Siverek ilçe otogarında 2 grup arasında çıkan taşlı sopalı kavgada çok sayıda kişi yaralandı
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 2 grup arasında çıkan taşlı sopalı kavgada 4 kişi yaralandı.     Olay, öğleden sonra Siverek İlçe Otogarı'nda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, daha önce aralarında husumet bulunan 2 aile bireyleri, ilçe otogarında karşılaştı. Husumetli 2 grup arasında önce tartışma yaşandı, tartışma kısa sürede taşlı ve sopalı kavgaya dönüştü. Kavgada 4 kişi, vücutlarının değişik yerlerinden aldıkları taş ve sopa darbeleriyle yaralandı.   İhbar üzerin olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil sağlık ekipleri sevk edildi. Polis kavga eden tarafları ayırırken, kavgada yaralanan kişiler ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı.   
Siverek ilçe otogarında 2 grup arasında çıkan taşlı sopalı kavgada çok sayıda kişi yaralandı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 2 grup arasında çıkan taşlı sopalı kavgada 4 kişi yaralandı.  

  Olay, öğleden sonra Siverek İlçe Otogarı'nda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, daha önce aralarında husumet bulunan 2 aile bireyleri, ilçe otogarında karşılaştı. Husumetli 2 grup arasında önce tartışma yaşandı, tartışma kısa sürede taşlı ve sopalı kavgaya dönüştü. Kavgada 4 kişi, vücutlarının değişik yerlerinden aldıkları taş ve sopa darbeleriyle yaralandı.
  İhbar üzerin olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil sağlık ekipleri sevk edildi. Polis kavga eden tarafları ayırırken, kavgada yaralanan kişiler ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı.
  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.