Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te son bir yılda 102 uyuşturucu satıcısı tutuklandı

29.09.2020 - 15:04, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te son bir yılda 102 uyuşturucu satıcısı tutuklandı

(VİDEOLU)-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde son bir yılda uyuşturucu sattıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 102 kişi tutuklandı
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde son bir yılda uyuşturucu sattıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 102 kişi tutuklandı. Siverek Cumhuriyet Başsavcılığınca uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının önlenmesi çalışmaları kapsamında yürütülen soruşturma kapsamında çok sayıda adres ve kişiye yönelik operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonlarda 567 kilo 889 gram kubar esrar, 80 kilo 200 gram toz esrar ele geçirilirken 2 kilo 680 plakalar halinde esrar ele geçirildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince ‘torbacı’ olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyonlarda ise 1 kilo 730 gram kokain bulunurken 2 kilo 665 gram eroin ile 3 kilo 608 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Operasyonlar sonucu 542 çeşitli uyuşturucu hap ele geçilirken konuyla ilgili olduğu iddiasıyla 211 kişi gözaltına alındı. Emniyette sorgulanarak adliyeye sevk edilen şüphelilerden 102 kişi uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. VİDEOYU SEYRETMEK İÇİN TIKLAYINIZ
(VİDEOLU)-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde son bir yılda uyuşturucu sattıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 102 kişi tutuklandı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde son bir yılda uyuşturucu sattıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 102 kişi tutuklandı.

Siverek Cumhuriyet Başsavcılığınca uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının önlenmesi çalışmaları kapsamında yürütülen soruşturma kapsamında çok sayıda adres ve kişiye yönelik operasyon düzenlendi.

Düzenlenen operasyonlarda 567 kilo 889 gram kubar esrar, 80 kilo 200 gram toz esrar ele geçirilirken 2 kilo 680 plakalar halinde esrar ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince ‘torbacı’ olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyonlarda ise 1 kilo 730 gram kokain bulunurken 2 kilo 665 gram eroin ile 3 kilo 608 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Operasyonlar sonucu 542 çeşitli uyuşturucu hap ele geçilirken konuyla ilgili olduğu iddiasıyla 211 kişi gözaltına alındı.

Emniyette sorgulanarak adliyeye sevk edilen şüphelilerden 102 kişi uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

VİDEOYU SEYRETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.