Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te Polis Uyuşturucu Satıcılarını Göz Açtırmıyor

SİVEREK 24.09.2021 - 10:21, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te Polis Uyuşturucu Satıcılarını Göz Açtırmıyor

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 10 zanlı gözaltına alındı.
Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince, "uyuşturucu madde kullanımı ve satışıyla mücadele" çalışmaları kapsamında sokak satıcılarına yönelik şafak operasyonu düzenlendi. Operasyonda, uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen 10 şüpheli gözaltına alındı.Adreslerde yapılan aramalarda, 20 gram metamfetamin, 214 gram toz esrar, 941 gram kubar esrar ve 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. 15 şüpheli hakkında ise uyuşturucu madde kullandıkları iddiasıyla işlem yapıldı.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 10 zanlı gözaltına alındı.

Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince, "uyuşturucu madde kullanımı ve satışıyla mücadele" çalışmaları kapsamında sokak satıcılarına yönelik şafak operasyonu düzenlendi.

Operasyonda, uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen 10 şüpheli gözaltına alındı.Adreslerde yapılan aramalarda, 20 gram metamfetamin, 214 gram toz esrar, 941 gram kubar esrar ve 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

15 şüpheli hakkında ise uyuşturucu madde kullandıkları iddiasıyla işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.