Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te kaza: 2 ölü 1 yaralı

SİVEREK 09.09.2021 - 21:38, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te kaza: 2 ölü 1 yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde köprüden aşağı düşen araçta 2 kişi öldü bir kişi yaralandı
HABERİN VİDEOSU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ... Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde köprüden aşağı düşen araçta 2 kişi öldü bir kişi yaralandı Kaza Siverek-Adıyaman Karayolu 10’uncu kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Adıyaman istikametinden Siverek’e doğru seyir halinde bulunan Mehmet Emin Yalçın hakimiyetindeki 06 AY 8309 plakalı otomobil ilçeye 10 kilometre uzaklık Üstüntaş kırsal Mahallesi mevkiinde köprüden aşağı düştü. Kazada sürücü Mehmet Emin Yalçın ve Şeyhmus Yalçın olay yerinde hayatını kaybederken,  13 yaşında ki Berat Yalçın yaralandı. Kazayı gören diğer dürücülerin ihbarı üzerine, olay yerine çok sayıda 112 Acil Ekibi, itfaiye ve jandarma sevk edildi. Yapılan incelemede hayatını kaybeden bir kişinin araçtan 50 metre uzaklığa fırladığı görüldü. Hayatını kaybeden diğer kişinin cenazesi ise otomobilin altında kaldı. Olay yerine çağrılan çekici ile çekilen otomobilin altında kalan talihsiz adamın cesedi çıkarıldı. Olay incelemesi sonrası, hayatını kaybedenlerin cenazesi Siverek Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde köprüden aşağı düşen araçta 2 kişi öldü bir kişi yaralandı

HABERİN VİDEOSU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ...

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde köprüden aşağı düşen araçta 2 kişi öldü bir kişi yaralandı

Kaza Siverek-Adıyaman Karayolu 10’uncu kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Adıyaman istikametinden Siverek’e doğru seyir halinde bulunan Mehmet Emin Yalçın hakimiyetindeki 06 AY 8309 plakalı otomobil ilçeye 10 kilometre uzaklık Üstüntaş kırsal Mahallesi mevkiinde köprüden aşağı düştü. Kazada sürücü Mehmet Emin Yalçın ve Şeyhmus Yalçın olay yerinde hayatını kaybederken,  13 yaşında ki Berat Yalçın yaralandı.

Kazayı gören diğer dürücülerin ihbarı üzerine, olay yerine çok sayıda 112 Acil Ekibi, itfaiye ve jandarma sevk edildi.

Yapılan incelemede hayatını kaybeden bir kişinin araçtan 50 metre uzaklığa fırladığı görüldü. Hayatını kaybeden diğer kişinin cenazesi ise otomobilin altında kaldı. Olay yerine çağrılan çekici ile çekilen otomobilin altında kalan talihsiz adamın cesedi çıkarıldı.

Olay incelemesi sonrası, hayatını kaybedenlerin cenazesi Siverek Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.