Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te hırsız yangın musluğunu böyle çaldı!

SİVEREK 24.04.2022 - 12:11, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te hırsız yangın musluğunu böyle çaldı!

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde hırsızın yangın vanasını çalma anı güvenlik kamerasında yansıdı.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... Olay gece geç saatlerinde ilçenin Kale Mahallesi 59. Sokak’ta meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişi belediyeye ait sokaktaki yangın vanası çalındı. Sabah saatlerinde yangın vanasının yerinde olmadığını fark eden mahalleliler, durumu polise bildirdi. Çevrede bulunan güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, bir kişinin vanayı bir çuvala koyup götürdüğünü tespit etti. Ekipler hırsızın yakalanması için çalışma başlattı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde hırsızın yangın vanasını çalma anı güvenlik kamerasında yansıdı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Olay gece geç saatlerinde ilçenin Kale Mahallesi 59. Sokak’ta meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişi belediyeye ait sokaktaki yangın vanası çalındı. Sabah saatlerinde yangın vanasının yerinde olmadığını fark eden mahalleliler, durumu polise bildirdi. Çevrede bulunan güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, bir kişinin vanayı bir çuvala koyup götürdüğünü tespit etti.

Ekipler hırsızın yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.