Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te Hayvan severler çevre gününde ağaç dikti

SİVEREK 07.06.2022 - 11:26, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te Hayvan severler çevre gününde ağaç dikti

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 5 haziran dünya çevre günü nedeniyle, Siverek Belediyesi ile Hayvanları koruma derneği işbirliğiyle ağaçlandırma çalışması yapıldı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde çevreyi ve hayvanları kurumak amacıyla geçtiğimiz günlerde kurulan Siverek Hayvanları ve Çevreyi Koruma Derneği ( Siverek HAYÇEV-DER) Siverek Belediyesi 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle şehrin değişlik noktalarında ağaç dikerek farkındalık oluşturmaya çalıştı. Siverek İlçe Kaymakamı Aziz Gölbaşı ve eşinin de katıldığı çalışmada refüj, park ve otopark çevrelerinde ağaç dikildi. Yapılan çalışma ile ilgili açıklamada bulunan Siverek Hayvanları ve Çevreyi Koruma Derneği Başkanı Muhsin Bilgen,” Bugün 5 Haziran Dünya Çevre Günü münasebetiyle Siverek Belediyesi işbirliğiyle kentin değişik semtlerinde ağaçlandırma çalışması yaptık. Gönüllü arkadaşlarımızla birlikle, farkındalık oluşturma ve duyarlılığı geliştirmek amacıyla yaptığımız çalışmaları devam ettirmeyi düşünüyoruz. Çalışmamamızda bizi yalnız bırakmayan ilçe Kaymakamımız Aziz Gölbaşı, saygı değer eşleri ve tüm gönüllü arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 5 haziran dünya çevre günü nedeniyle, Siverek Belediyesi ile Hayvanları koruma derneği işbirliğiyle ağaçlandırma çalışması yapıldı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde çevreyi ve hayvanları kurumak amacıyla geçtiğimiz günlerde kurulan Siverek Hayvanları ve Çevreyi Koruma Derneği ( Siverek HAYÇEV-DER) Siverek Belediyesi 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle şehrin değişlik noktalarında ağaç dikerek farkındalık oluşturmaya çalıştı. Siverek İlçe Kaymakamı Aziz Gölbaşı ve eşinin de katıldığı çalışmada refüj, park ve otopark çevrelerinde ağaç dikildi.

Yapılan çalışma ile ilgili açıklamada bulunan Siverek Hayvanları ve Çevreyi Koruma Derneği Başkanı Muhsin Bilgen,” Bugün 5 Haziran Dünya Çevre Günü münasebetiyle Siverek Belediyesi işbirliğiyle kentin değişik semtlerinde ağaçlandırma çalışması yaptık. Gönüllü arkadaşlarımızla birlikle, farkındalık oluşturma ve duyarlılığı geliştirmek amacıyla yaptığımız çalışmaları devam ettirmeyi düşünüyoruz. Çalışmamamızda bizi yalnız bırakmayan ilçe Kaymakamımız Aziz Gölbaşı, saygı değer eşleri ve tüm gönüllü arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.