Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te hafif ticari araç uçuruma düştü: 1'i bebek 2 ölü, 6 yaralı

SİVEREK 23.12.2021 - 01:37, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te hafif ticari araç uçuruma düştü: 1'i bebek 2 ölü, 6 yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde hafi ticari araç uçuruma düştü, meydana gelen kazada biri bebek 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.
HABERİN VİDEOSU İÇİN BU YAZIYI LÜTFEN TIKLAYINIZ... Kaza gece geç saatlerinde Siverek-Adıyaman karayolu 30’uncu kilometresinde meydana geldi.  Alınan bilgilere göre Siverek istikametinden Adıyaman istikametine doğru seyir halinde bulunan Abdurrahman Akgün (41) yönetimindeki 48 SJ 029 Plakalı hafif ticari araç Ergen Mahallesi, Yapraklı sokak mevkiinde sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 50 metrelik uçuruma düştü. Meydana gelen kazada araçta bulunan Nisa Ekinci adlı bebek ile Elif Naz Köroğlu olay yerinde hayatını kaybederken, araç sürücü ile birlikte Azra Ebrar, Aleyne, Medine Köroğlu ile ismi öğrenilemeye 2 kişi daha yaralandı. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Ekipleri ve Jandarma sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, hayatını kaybeden 2 kişinin cenazesi Siverek Cumhuriyet Başsavcılığı incelemesi sonrası Siverek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde hafi ticari araç uçuruma düştü, meydana gelen kazada biri bebek 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN BU YAZIYI LÜTFEN TIKLAYINIZ...

Kaza gece geç saatlerinde Siverek-Adıyaman karayolu 30’uncu kilometresinde meydana geldi.  Alınan bilgilere göre Siverek istikametinden Adıyaman istikametine doğru seyir halinde bulunan Abdurrahman Akgün (41) yönetimindeki 48 SJ 029 Plakalı hafif ticari araç Ergen Mahallesi, Yapraklı sokak mevkiinde sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 50 metrelik uçuruma düştü. Meydana gelen kazada araçta bulunan Nisa Ekinci adlı bebek ile Elif Naz Köroğlu olay yerinde hayatını kaybederken, araç sürücü ile birlikte Azra Ebrar, Aleyne, Medine Köroğlu ile ismi öğrenilemeye 2 kişi daha yaralandı.

Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Ekipleri ve Jandarma sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, hayatını kaybeden 2 kişinin cenazesi Siverek Cumhuriyet Başsavcılığı incelemesi sonrası Siverek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.