Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te Engelli Öğrencilerin Saç Bakımı Yapıldı

05.04.2018 - 15:10, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te Engelli Öğrencilerin Saç Bakımı Yapıldı

Siverek ilçesinde bir gurup gönüllü kuaför kursiyer, ilçe merkezinde engelli öğrencilere yönelik eğitim ve öğretim yapan Rehabilitasyon merkezlerinde ki kız öğrencilerin saç kesim ve bakımını yaptı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir gurup gönüllü kuaför kursiyer, ilçe merkezinde engelli öğrencilere yönelik eğitim ve öğretim yapan Rehabilitasyon merkezlerinde ki kız öğrencilerin saç kesim ve bakımını yaptı. Siverek Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çok Amaçlı Toplu Merkezi (ÇATOM) işbirliğiyle yürütülen proje kapsamında ilçede bulunan 10 Rehabilitasyon merkezinde eğitim ve öğretim gören 400 öğrencinin saç kesim ve bakımı yapılacak. Konu ile ilgili açıklamada bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, “ Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu tür çalışmaları gerçekleştiriyoruz. İlçe Kaymakamımız Sayın Metin Demirel’in talimatıyla Rehabilitasyon merkezlerimizde bulunan kız öğrencilerimizin saç kesim ve bakımını ÇATOM ile beraber başladık ve olumlu sonuçlar aldık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi Çok Amaçlı Toplu Merkezi (ÇATOM) Siverek Sorumlusu Aysel Güzeler, “Siverek Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttüğümüz proje kapsamında, gönüllü kursiyerlerimiz ile birlikte ilk etapta ilçe merkezimizde bulunan ortalama 10 Rehabilitasyon merkezlerimizde yaklaşık 400 kız öğrenciye ulaşmayı hedefliyoruz. Burada kız öğrencilerimizin ailelerinin izni ile saç kesimlerini ve bakımlarını yapıyoruz. Bu çalışmamızı kırsal mahallelerde eğitim ve öğretim gören öğrencilere yönelikte yapacağız. Bize katkılarından dolayı İlçe Kaymakamımız Sayın Metin Demirel ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu’na teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Siverek ilçesinde bir gurup gönüllü kuaför kursiyer, ilçe merkezinde engelli öğrencilere yönelik eğitim ve öğretim yapan Rehabilitasyon merkezlerinde ki kız öğrencilerin saç kesim ve bakımını yaptı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir gurup gönüllü kuaför kursiyer, ilçe merkezinde engelli öğrencilere yönelik eğitim ve öğretim yapan Rehabilitasyon merkezlerinde ki kız öğrencilerin saç kesim ve bakımını yaptı.

Siverek Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çok Amaçlı Toplu Merkezi (ÇATOM) işbirliğiyle yürütülen proje kapsamında ilçede bulunan 10 Rehabilitasyon merkezinde eğitim ve öğretim gören 400 öğrencinin saç kesim ve bakımı yapılacak.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, “ Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu tür çalışmaları gerçekleştiriyoruz. İlçe Kaymakamımız Sayın Metin Demirel’in talimatıyla Rehabilitasyon merkezlerimizde bulunan kız öğrencilerimizin saç kesim ve bakımını ÇATOM ile beraber başladık ve olumlu sonuçlar aldık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi

Çok Amaçlı Toplu Merkezi (ÇATOM) Siverek Sorumlusu Aysel Güzeler, “Siverek Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttüğümüz proje kapsamında, gönüllü kursiyerlerimiz ile birlikte ilk etapta ilçe merkezimizde bulunan ortalama 10 Rehabilitasyon merkezlerimizde yaklaşık 400 kız öğrenciye ulaşmayı hedefliyoruz. Burada kız öğrencilerimizin ailelerinin izni ile saç kesimlerini ve bakımlarını yapıyoruz. Bu çalışmamızı kırsal mahallelerde eğitim ve öğretim gören öğrencilere yönelikte yapacağız. Bize katkılarından dolayı İlçe Kaymakamımız Sayın Metin Demirel ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu’na teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.