Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te Engelli Çocuklara Mont ve Bot Yardımı

SİVEREK 28.11.2020 - 02:08, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te Engelli Çocuklara Mont ve Bot Yardımı

Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde başlatılan "Engelli çocuklar üşümesin" kampanyası kapsamında 100 engelli çocuğa mont ve bot yardımda bulunuldu.
HABERİN VİDEOSUNU SEYRETMEK İÇİN TIKLAYINIZ Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde başlatılan "Engelli çocuklar üşümesin" kampanyası kapsamında 100 engelli çocuğa mont ve bot yardımda bulunuldu. Merkezi İstanbul'da bulunan İlim ve Hizmet Vakfı (RABVE) destekleriyle Siverek Engelliler Derneği'ne gönderilen malzemeler dernek binasında ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına dağıtıldı. Desteklerinden dolayı Rabve Vakfına teşekkür eden Engelliler Dernek Başkanı Feridun Şenateş şunları söyledi. "Covid-19 salgınından dolayı pandemi sürecinde kısmi olarak engelli aileler etkilendi, bu zor zamanımızda bizlere kışlık giyimi olan mont ve bot yardımında bulunan Rabve Vakfı başta olmak üzere dernek yetkilisi Ahmet Topçuoğlu'na "Engelliler üşümesin" kampanyasında bizlere destek verdikleri için tüm engelli ve engelli yakınları adına çok teşekkür ediyorum. Kampanyamız bu süreçte devam edecektir, Siverekli iş adamları ve Engellilere duyarlı herkesten bu kampanyamıza destek vermelerini bekliyoruz" dedi. Dağıtımlar pandemi sürecinden dolayı sosyal mesafe dikkate alınarak gerçekleştirildi. Mont ve botlarını alan engelli çocuklar yardımlardan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederek sosyal mesafe ve maske kurallarına uyarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde başlatılan "Engelli çocuklar üşümesin" kampanyası kapsamında 100 engelli çocuğa mont ve bot yardımda bulunuldu.

HABERİN VİDEOSUNU SEYRETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde başlatılan "Engelli çocuklar üşümesin" kampanyası kapsamında 100 engelli çocuğa mont ve bot yardımda bulunuldu.

Merkezi İstanbul'da bulunan İlim ve Hizmet Vakfı (RABVE) destekleriyle Siverek Engelliler Derneği'ne gönderilen malzemeler dernek binasında ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına dağıtıldı.

Desteklerinden dolayı Rabve Vakfına teşekkür eden Engelliler Dernek Başkanı Feridun Şenateş şunları söyledi. "Covid-19 salgınından dolayı pandemi sürecinde kısmi olarak engelli aileler etkilendi, bu zor zamanımızda bizlere kışlık giyimi olan mont ve bot yardımında bulunan Rabve Vakfı başta olmak üzere dernek yetkilisi Ahmet Topçuoğlu'na "Engelliler üşümesin" kampanyasında bizlere destek verdikleri için tüm engelli ve engelli yakınları adına çok teşekkür ediyorum. Kampanyamız bu süreçte devam edecektir, Siverekli iş adamları ve Engellilere duyarlı herkesten bu kampanyamıza destek vermelerini bekliyoruz" dedi.

Dağıtımlar pandemi sürecinden dolayı sosyal mesafe dikkate alınarak gerçekleştirildi. Mont ve botlarını alan engelli çocuklar yardımlardan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederek sosyal mesafe ve maske kurallarına uyarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.