Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te Dul Kadının İneğini Çaldılar

12.02.2018 - 10:08, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te Dul Kadının İneğini Çaldılar

Siverek ilçesinde dul bir kadının ineği, bulunduğu ahırdan kimliği belirsiz üç kişi tarafından çalındı.
Alınan bilgilere göre, Siverek Hacı Ömer Mahallesinde yaşayan ve geçimini ineklerden sağlayan Gazal K'nın ahırına sabah saat 04.00 sıralarında kimliği belirsiz üç kişi girdi. Dul olduğu öğrenilen kadının ineğini çalan şahıslar, kayıplara karıştı. Sabah ineklerine yem vermek için ahıra giden Gazal K ineklerinden birinin olmadığı fark etmesi üzerine, durumu akrabalarına ve polise bildirdi. Evin çevresinde güvenlik kamaralarını inceleyen polis ekipleri, söz konusu ineğin üç kişi tarafından çalındığını belirledi. Bir işyerinin güvenlik kamarasına kaydedilen görüntülerde, sabah saatlerinde üç kişinin, söz konusu ineğin yularından tutup bilinmeyen bir yere götürdükleri görülüyor.  Polis görüntülerde eşkallerini belirlediği hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.
Siverek ilçesinde dul bir kadının ineği, bulunduğu ahırdan kimliği belirsiz üç kişi tarafından çalındı.

Alınan bilgilere göre, Siverek Hacı Ömer Mahallesinde yaşayan ve geçimini ineklerden sağlayan Gazal K'nın ahırına sabah saat 04.00 sıralarında kimliği belirsiz üç kişi girdi. Dul olduğu öğrenilen kadının ineğini çalan şahıslar, kayıplara karıştı. Sabah ineklerine yem vermek için ahıra giden Gazal K ineklerinden birinin olmadığı fark etmesi üzerine, durumu akrabalarına ve polise bildirdi. Evin çevresinde güvenlik kamaralarını inceleyen polis ekipleri, söz konusu ineğin üç kişi tarafından çalındığını belirledi. Bir işyerinin güvenlik kamarasına kaydedilen görüntülerde, sabah saatlerinde üç kişinin, söz konusu ineğin yularından tutup bilinmeyen bir yere götürdükleri görülüyor.

 Polis görüntülerde eşkallerini belirlediği hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.