Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te bank demirlerini çalan 4 kişi yakalandı

SİVEREK 14.01.2022 - 19:56, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te bank demirlerini çalan 4 kişi yakalandı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde parklardaki banklara zarar verip, demirlerini çalan 4 kişi polis ekiplerince yakalandı.
HABERİN VİDEOSU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ... Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde son zamanlarda parklarda ki banklara zarar verildiği ve demirlerinin çalınması üzere Asayiş Büro Amirliği Hırsızlık Masası ekiplerince bölgede bulunan güvenlik kameraları incelemesi sonucu, bankalara zarar vererek demirleri çalan 4 kişinin eşkâlini tespit etti. Eşkâlleri tespit edilen M.Ş. S.D. İ.H.S ve H.Ş. ekiplerce yapılan operasyonla gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi. Yapılan duruşmada M.Ş. S.D. ve İ.H.S mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderilirken, H.Ş. ise savcılık kararıyla serbest bırakıldı. Güvenlik kameralarına yakalanan şüpheliler, banklardan söktükleri demirlerle yürüdükleri görülüyor.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde parklardaki banklara zarar verip, demirlerini çalan 4 kişi polis ekiplerince yakalandı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ...

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde son zamanlarda parklarda ki banklara zarar verildiği ve demirlerinin çalınması üzere Asayiş Büro Amirliği Hırsızlık Masası ekiplerince bölgede bulunan güvenlik kameraları incelemesi sonucu, bankalara zarar vererek demirleri çalan 4 kişinin eşkâlini tespit etti.

Eşkâlleri tespit edilen M.Ş. S.D. İ.H.S ve H.Ş. ekiplerce yapılan operasyonla gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi. Yapılan duruşmada M.Ş. S.D. ve İ.H.S mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderilirken, H.Ş. ise savcılık kararıyla serbest bırakıldı.

Güvenlik kameralarına yakalanan şüpheliler, banklardan söktükleri demirlerle yürüdükleri görülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.