Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek Organize Sanayi Bölgesinde inceleme yapıldı

SİVEREK 21.09.2021 - 11:24, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek Organize Sanayi Bölgesinde inceleme yapıldı

Siverek’te yapımı devam eden Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulunuldu
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yapımı devam eden Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulunan İlçe Kaymakamı Aziz Gölbaşı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Serdal Bucak ve Belediye Başkanı Ayşe Çakmak son çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. İnceleme sonrasında heyet, İlçe Kaymakamlığı toplantı salonunda son gelişmeler hakkında bir toplantı gerçekleştirerek, durum değerlendirmesinde bulunuldu.
Siverek’te yapımı devam eden Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulunuldu

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yapımı devam eden Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulunan İlçe Kaymakamı Aziz Gölbaşı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Serdal Bucak ve Belediye Başkanı Ayşe Çakmak son çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

İnceleme sonrasında heyet, İlçe Kaymakamlığı toplantı salonunda son gelişmeler hakkında bir toplantı gerçekleştirerek, durum değerlendirmesinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.