Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek kültürünün yaşatılması amacıyla STK'lar bir araya geldi

SİVEREK 24.05.2022 - 16:25, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek kültürünün yaşatılması amacıyla STK'lar bir araya geldi

Kormişkan kültürünün yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması amacıyla 14-15 Mayıs Tarihinde Siverek de düzenlenen “1. Kormişkan Festivali ” sonrası tüm STK Başkanları bir araya geldi.
Bu yıl ilki düzenlenen Birinci Kormişkan Festivalin sürekli hale gelmesi amacıyla bir araya gelen Sivil Toplum Kuruluşları, ilçenin kadim kültürünün gelecek kuşaklara aktarılması için iştişarelerde bulunuldu. Kormişkan festivali ile ilgili açıklamada bulunan Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Serdal Bucak 'Bu tür festivaller Siverek için çok önemli sosyal tanıtımlar içerir, Siverek’in gelişim ve değişimin görülmesi ve  yabancı turistlerin bölgemize gelerek  büyük değerler katması bizi fazlasıyla memnun eder. Bu gibi festivallere her zaman sahip çıkıp, destekleyeceğiz' dedi. Bucak, Festivale katkısı bulunan başta SİVİL-DER olmak üzere, Siverek Kaymakamlığına, Siverek Belediyesine, tüm STK Başkanlarına ve Kormişkan Kültür Festivali Tertip Komitesine teşekkürlerini iletti. Sivil-Der Başkanı Ayhan Ekinci, Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Serdal Bucak’a ve Başkan Yardımcısı Av. Sedat Talmaç'a festivale vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkürlerini bildirerek plaket taktim etti.
Kormişkan kültürünün yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması amacıyla 14-15 Mayıs Tarihinde Siverek de düzenlenen “1. Kormişkan Festivali ” sonrası tüm STK Başkanları bir araya geldi.

Bu yıl ilki düzenlenen Birinci Kormişkan Festivalin sürekli hale gelmesi amacıyla bir araya gelen Sivil Toplum Kuruluşları, ilçenin kadim kültürünün gelecek kuşaklara aktarılması için iştişarelerde bulunuldu.

Kormişkan festivali ile ilgili açıklamada bulunan Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Serdal Bucak 'Bu tür festivaller Siverek için çok önemli sosyal tanıtımlar içerir, Siverek’in gelişim ve değişimin görülmesi ve  yabancı turistlerin bölgemize gelerek  büyük değerler katması bizi fazlasıyla memnun eder. Bu gibi festivallere her zaman sahip çıkıp, destekleyeceğiz' dedi. Bucak, Festivale katkısı bulunan başta SİVİL-DER olmak üzere, Siverek Kaymakamlığına, Siverek Belediyesine, tüm STK Başkanlarına ve Kormişkan Kültür Festivali Tertip Komitesine teşekkürlerini iletti.

Sivil-Der Başkanı Ayhan Ekinci, Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Serdal Bucak’a ve Başkan Yardımcısı Av. Sedat Talmaç'a festivale vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkürlerini bildirerek plaket taktim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.