Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek Diş Hastanesinde Çocuklara özel poliklinik

07.05.2018 - 13:20, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek Diş Hastanesinde Çocuklara özel poliklinik

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Ağız ve Diş sağlığı Merkezin de (ASDM) yalnızca çocuklara hizmet verecek poliklinik açıldı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Ağız ve Diş sağlığı Merkezin de (ASDM) yalnızca çocuklara hizmet verecek poliklinik açıldı. Hastaneye muayene için gelen çocuklar, hastane içerisin de yapılan oyun parkında oynayarak sıralarını bekleyecek. Son teknoloji araç gereçlerle donatılan, çocuk polikliniğin de, çocuklara diş ağrısını unutturacak oyun alanları yanı sıra, muayene sırasında çocukların beğendiği çizgi filmleri izlettirilecek. Çocuk polikliniğin de ayrıca lavabolarda, çocuklar için uygun hale getirildi. Çocuğunu diş tedavisi için hastaneye getiren Hasan Aluş, yapılan çalışma için hastane yönetimine teşekkür ederek; “ Çocuklar son derece düşünülerek yapılmış bir çalışma, eskiden geldiğimiz de çocuklar sıkılırdı, muayene sırası gelene kadar huysuzlanırlardı ama şimdi geliyoruz, zaman nasıl geçti bilmiyoruz, muayene sırası geldiğin de dahi çocuklar oyun alanını bırakmak istemiyor. Çocuk oyun alanları yanı sıra, temiz ve modern poliklinik ve çocuk lavaboları da yapılmış. Tekrardan hastane yönetimine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Ağız ve Diş sağlığı Merkezin de (ASDM) yalnızca çocuklara hizmet verecek poliklinik açıldı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Ağız ve Diş sağlığı Merkezin de (ASDM) yalnızca çocuklara hizmet verecek poliklinik açıldı. Hastaneye muayene için gelen çocuklar, hastane içerisin de yapılan oyun parkında oynayarak sıralarını bekleyecek.

Son teknoloji araç gereçlerle donatılan, çocuk polikliniğin de, çocuklara diş ağrısını unutturacak oyun alanları yanı sıra, muayene sırasında çocukların beğendiği çizgi filmleri izlettirilecek.

Çocuk polikliniğin de ayrıca lavabolarda, çocuklar için uygun hale getirildi. Çocuğunu diş tedavisi için hastaneye getiren Hasan Aluş, yapılan çalışma için hastane yönetimine teşekkür ederek; “ Çocuklar son derece düşünülerek yapılmış bir çalışma, eskiden geldiğimiz de çocuklar sıkılırdı, muayene sırası gelene kadar huysuzlanırlardı ama şimdi geliyoruz, zaman nasıl geçti bilmiyoruz, muayene sırası geldiğin de dahi çocuklar oyun alanını bırakmak istemiyor. Çocuk oyun alanları yanı sıra, temiz ve modern poliklinik ve çocuk lavaboları da yapılmış. Tekrardan hastane yönetimine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.