Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek Çıkrık bölgesinde 3 gündür ulaşım sağlanamıyor

SİVEREK 20.01.2022 - 13:22, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek Çıkrık bölgesinde 3 gündür ulaşım sağlanamıyor

Çıkrık kırsal Mahallesi ve bağlı sokaklara 3 gündür ulaşım sağlanamıyor.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 2 gün süren kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ederken, ilçeye bağlı Çıkrık kırsal mahallesine 3 gündür elektrik ve ulaşım sağlanamıyor. Haber Siverek’e ulaşan mahalle sakinlerinden İsmail Bal, “ 3 gündür yaklaşık 20 bin kişi mahsur durumdayız, ne elektrik var nede su. Hastalarımız var merkeze ulaştırmamız gerekiyor ama ulaşım yok. Yetkililerden bir an önce bölgenin yolunu açmalarını ve elektrikleri vermelerini rica ediyoruz. Kuyulardan kendimize ve hayvanlarımıza su temin etmeye çalışıyoruz” dedi
Çıkrık kırsal Mahallesi ve bağlı sokaklara 3 gündür ulaşım sağlanamıyor.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 2 gün süren kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ederken, ilçeye bağlı Çıkrık kırsal mahallesine 3 gündür elektrik ve ulaşım sağlanamıyor.

Haber Siverek’e ulaşan mahalle sakinlerinden İsmail Bal, “ 3 gündür yaklaşık 20 bin kişi mahsur durumdayız, ne elektrik var nede su. Hastalarımız var merkeze ulaştırmamız gerekiyor ama ulaşım yok. Yetkililerden bir an önce bölgenin yolunu açmalarını ve elektrikleri vermelerini rica ediyoruz. Kuyulardan kendimize ve hayvanlarımıza su temin etmeye çalışıyoruz” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.