Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek bilim sanat merkezine Avrupa ve ulusal kalite etiketi

SİVEREK 26.05.2022 - 11:13, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek bilim sanat merkezine Avrupa ve ulusal kalite etiketi

Siverek’te başarılı çalışmalarıyla kendinden söz ettirin Siverek Bilim Sanat Merkezi Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 2020-2021 Eğitim-Öğretim döneminde başarılı çalışmalarla kendinden söz ettiren Siverek Bilim Sanat Merkezi, eTwinning projeleri kapsamında yaptığı çalışmalarla da ödüllendirilirdi. Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen törenle, Siverek Bilim Sanat Merkezi Avrupa ve Ulusal Kalite etiketlerini aldı.  5 farklı proje yürüten 2 ayrı projeye mentörlük yapan okul,  Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilerek uluslararası arenada kendinden söz ettirecek.   Başarılı çalışmalardan dolayı okul idaresi ve öğretmenlerini tebrik eden İlçe Milli eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, başarılarının devamını diledi.
Siverek’te başarılı çalışmalarıyla kendinden söz ettirin Siverek Bilim Sanat Merkezi Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 2020-2021 Eğitim-Öğretim döneminde başarılı çalışmalarla kendinden söz ettiren Siverek Bilim Sanat Merkezi, eTwinning projeleri kapsamında yaptığı çalışmalarla da ödüllendirilirdi. Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen törenle, Siverek Bilim Sanat Merkezi Avrupa ve Ulusal Kalite etiketlerini aldı.  5 farklı proje yürüten 2 ayrı projeye mentörlük yapan okul,  Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilerek uluslararası arenada kendinden söz ettirecek.  

Başarılı çalışmalardan dolayı okul idaresi ve öğretmenlerini tebrik eden İlçe Milli eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.