Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek Belediye Meclis üyesinden örnek davranış

GÜNCEL 29.06.2021 - 13:29, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek Belediye Meclis üyesinden örnek davranış

Siverek Belediye Meclis Üyesi Mehmet Sinan Kaya, kırsal mahallelerde eğitim öğretim gören öğrencileri ziyaret ederek, kitap armağan etti.
Siverek Belediye Meclis Üyesi Mehmet Sinan Kaya, kırsal mahallelerde eğitim öğretim gören öğrencileri ziyaret ederek, kitap armağan etti.   Belediye Meclis üyesi Kaya, ‘Bir Kitap Bir Umut Projesi’ kapsamında Ekili ve İlleri okullarını ziyaret ederek, burada eğitim alan öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti. Öğrencilere eğitim ve öğretimin önemini anlatan Kaya, öğrencilere özelikle yaz tatillerinde bol bol kitap okumaları konusunda tavsiyelerde bulundu, Kaya, daha sonra yanında getirdiği Milli Eğitim Bakanlığı onaylı ilk ve ortaokullar düzeyinde ki kitapları öğrencilere hediye etti. Yapılan çalışma ve proje ile ilgili açıklamada bulunan Mehmet Sinan Kaya,” Amacımız okuyan, düşünen ve düşündüklerini pratiğe döken bir nesil yetiştirmektir. Mürekkebin aktığı yerde kan akmaz, şiarı ile öğrencilerimiz her zaman mürekkep kokuları içinde yetişsinler diye böyle bir proje geliştirmeyi düşündüm. Bir Kitap, Bir umut’ projesi, kitabın ve mürekkebin topluma yön vermesi amacıyladır ve inşallah öğrencilerimiz bu sorumluluk içinde büyüyecek ve özlediğimiz toplumu kuracaklardır. Bu vesileyle Ekili ve İleri okullarımızda görevli bulunan idare ve öğretmenlerine ve ziyaretlerde bize eşlik eden Siverek Belediyesi Meclis üyeleri Mehmet Akif Gülel ve İbrahim Taş kardeşlerime çok teşekkür ediyorum” dedi
Siverek Belediye Meclis Üyesi Mehmet Sinan Kaya, kırsal mahallelerde eğitim öğretim gören öğrencileri ziyaret ederek, kitap armağan etti.

Siverek Belediye Meclis Üyesi Mehmet Sinan Kaya, kırsal mahallelerde eğitim öğretim gören öğrencileri ziyaret ederek, kitap armağan etti.  
Belediye Meclis üyesi Kaya, ‘Bir Kitap Bir Umut Projesi’ kapsamında Ekili ve İlleri okullarını ziyaret ederek, burada eğitim alan öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti. Öğrencilere eğitim ve öğretimin önemini anlatan Kaya, öğrencilere özelikle yaz tatillerinde bol bol kitap okumaları konusunda tavsiyelerde bulundu, Kaya, daha sonra yanında getirdiği Milli Eğitim Bakanlığı onaylı ilk ve ortaokullar düzeyinde ki kitapları öğrencilere hediye etti.
Yapılan çalışma ve proje ile ilgili açıklamada bulunan Mehmet Sinan Kaya,” Amacımız okuyan, düşünen ve düşündüklerini pratiğe döken bir nesil yetiştirmektir. Mürekkebin aktığı yerde kan akmaz, şiarı ile öğrencilerimiz her zaman mürekkep kokuları içinde yetişsinler diye böyle bir proje geliştirmeyi düşündüm. Bir Kitap, Bir umut’ projesi, kitabın ve mürekkebin topluma yön vermesi amacıyladır ve inşallah öğrencilerimiz bu sorumluluk içinde büyüyecek ve özlediğimiz toplumu kuracaklardır. Bu vesileyle Ekili ve İleri okullarımızda görevli bulunan idare ve öğretmenlerine ve ziyaretlerde bize eşlik eden Siverek Belediyesi Meclis üyeleri Mehmet Akif Gülel ve İbrahim Taş kardeşlerime çok teşekkür ediyorum” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.