Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Selde sürüklenen karpuzları vatandaşlar kurtarmaya çalıştı

13.06.2022 - 20:05, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Selde sürüklenen karpuzları vatandaşlar kurtarmaya çalıştı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 20 dakika etkili olan yağış sele neden oldu. Aşırı yağışta sele kapılan karpuzları vatandaşlar kurtarmaya çalıştı.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... Siverek’te akşam saatlerine doğru başlayan ve 20 dakika süren yağış hayatı olumsuz etkiledi. İlçede birçok yol ve cadde gölette dönerken, Pazar esnafı da zor anlar yaşadı. Aşırı yağışın neden olduğu sel Pazar yerinde yaklaşık yarım metre yüksekliğe çıkarken, bir pazarcının karpuzları sele kapıldı. Onlarca karpuzun selde sürüklenmesi ve vatandaşların karpuzları kurtarmaya çalışması vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi. İlçede yağışlar ara ara devam ederken, AFAD ve Meteoroloji sel ve su baskınlarına karşı vatandaşları uyardı
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 20 dakika etkili olan yağış sele neden oldu. Aşırı yağışta sele kapılan karpuzları vatandaşlar kurtarmaya çalıştı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Siverek’te akşam saatlerine doğru başlayan ve 20 dakika süren yağış hayatı olumsuz etkiledi. İlçede birçok yol ve cadde gölette dönerken, Pazar esnafı da zor anlar yaşadı. Aşırı yağışın neden olduğu sel Pazar yerinde yaklaşık yarım metre yüksekliğe çıkarken, bir pazarcının karpuzları sele kapıldı. Onlarca karpuzun selde sürüklenmesi ve vatandaşların karpuzları kurtarmaya çalışması vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

İlçede yağışlar ara ara devam ederken, AFAD ve Meteoroloji sel ve su baskınlarına karşı vatandaşları uyardı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.